• gulmekten gozumden yaslar geldi, hatta yer yer nefessiz kaldim oyle tasvir edeyim size.. seth rogen ve paul rudd o kadar basarili performans sergilemis ki, steve carell ya da will ferrell tarzi komedi seven insanlar icin bulunmaz hint kumasi bir film ortaya cikmis..

    edit:
    filmden soyle bir diyalog koymak istiyorum buraya.. abla kardes barin onundedirler, bouncer bunlari bir turlu iceri salmaz.. ablada cildirip sen sadece bi kapicisin.. kapici kapici kapici kapici diye herife bagirmaya baslar.. abi bunu bi kenara ceker ve soyle der:

    doorman: i know... you're right. i'm so sorry, i fuckin' hate this job. i don't want to be the one to pass judgement, decide who gets in. shit makes me sick to my stomach, i get the runs from the stress. it's not cause you're not hot, i would love to tap that ass. i would tear that ass up. i can't let you in cause you're old as fuck. for this club, you know, not for the earth..

    debbie: what?

    doorman: you old, she pregnant. can't have a bunch of old pregnant bitches running around. that's crazy, i'm only allowed to let in five percent black people. he said that, that means if there's 25 people here i get to let in one and a quarter black people. so i gotta hope there's a midget in the crowd. and what the fuck is she doing at the club? that's not even good parenting right there. your old ass should know better than that.

    zannimca sinema tarihinin verilmis en buyuk ayarlarindan biridir..
  • ingilizce argoda hamile.
  • "40 year old virgin'i yapanlardan" diye reklami yapilinca sonuk bir devam filmi olacagini sandik ama cok guzel bir komedi cikti. hatta 40 year old virgin'den cok daha fazla guldugumuzu (sinema olarak) soylemem de lazim.
  • kadrosunda seth rogen ve jason segeli barındırmasından dolayı ufak bir freaks and geeks nostaljisi yaşatmış olan filmdir.
  • --- spoiler ---
    kıvırcık şişko genç, biraz evvel pubik budama yaptığını ilan eden ev arkadaşına delirmiş gözlerle bakarak avazı çıktığı kadar bağırmaya başlar:
    -wtf man! if i go in there and see fucking pubes sprinkled all over the toilet seat, i'm gonna fuckin' lose my mind!last time i went to the bathroom jay, i took a shit and my shit looked like a fuckin' stuffed animal!
    --- spoiler ---
  • yonetmen judd apatow un son harikasi.
  • filmin türkçe altyazısı çıkmış, orda şorda dolanmaktadır.

    --- spoiler ---

    abi bir john lennon var görmen lazım.

    --- spoiler ---
  • türkiye'de kaza kurşunu adıyla gösterime girmiş.
  • kevin smith'in filmlerindeki gibi diyalog ağırlıklı esprileriyle son dönemde çıkmış en iyi komedi filmlerinden biri.
  • sırf katherine heigl için izlediğim ve bütüne bakınca vasatın üstünde bulduğum film. yani kötü bir film değil ama acayip başarılı da değil. yalnız unrated halini** izledim ya bunun ya da beklentimi çok yüksek tutmamın bu düşüncemde etkisi olabilir.

    --- spoiler ---
    bebeğin odasındaki esotsm afişi, o ayrıntı mükemmeldi ona diyecek hiç lafım yok.
    bir de çalan müzikler açısından bakarsak, bright eyes çalması şaşırttı beni*, onun dışında ortalama bir soundtrack'e sahip bence.
    --- spoiler ---

    oyunculuklar ve karakterler gerçekten başarılıydı.
    bazı güzel espriler vardı kahkaha attığım gülümsediğim sahneler oldu olmasına; ama bilmiyorum gülmekten karnıma ağrılar sokan bir film olamadı. belki de kötü bir günde izledim başka bir günde izleseydim 'oha muhteşem öldüm yarıldım' falan diyebilirdim.
    eğlencelik bir film yapacak işiniz yoksa ve geyik moddaysanız maksimum zevk alınabilecektir diye tahmin ediyorum.
hesabın var mı? giriş yap