• kombine sahiplerinin e-bilet lerini devretmek için kullandığı ilan platformu.

    adamlar çok güzel bir sistem yapmışlar.
    google ve apple için ugulamasını indiriyorsun. uygulama üzerinden kombineni yaratıyorsun. devret diyor ,maçı seçiyorsun. fiyatı belirleyip açıklamanı yazıyorsun. hoooppp ilan yayınlanıyor. kendi twitter hesaplarından da otomatik tweet atıyor sistem. valla bravo düzeni çok güzel kurmuşlar.

    son güncelleme ile güvenli kullanıcı da yapmışlar. kimlik bilgisini paylaşan üyeleri "mavi tik" ile işaretliyor.bunun anlamı şu. güvenli kullanıcı kimseyi dolandırmayacağını taahhüt ediyor. parasını yatırırsanız bileti size devredecektir sözünü vermiş oluyor.
    ee ben parayı aktardım ama bileti göndermedi?o zaman kombinedevret bu durumu ispatlamanız halinde dolandıran kişiye ait kimlik bilgilerini verebilir. biraz olsun dolandırıcılığı önleyecektir. tam değil ama olsun bu sistemde hoş olmuş.

    www.kombinedevret.com adresinde de aynı şekilde siteye girilebiliyorsunuz. bilgisayardan girince görseli zayıf çünkü adamlar herşeyi mobil üzerine dizayn etmiş. olsun her sistemin böyle eksikleri olur. her hafta buradan bilet satıyorum.
hesabın var mı? giriş yap