• 6 ağustos 2017 beşiktaş konyaspor maçı sonrası merakla beklediğimiz ceza. eminim tarafsız futbol yönetimi göztepe ve eskişehirspor'a verdiği cezalar gibi caydırıcı bir ceza verecektir.
  • olması gereken ceza verilmeyecektir.

    ya adam bıçak sokmuş lan. alın o passoliginizi, alın o giriş kontrolünüzü anladınız siz onu....

    edit : passolig maçta yokmuş ama olsa da birşey farketmez. donuna sokar da yine sokar o bıçağı.
  • ceza konyaspor'a veya bir başka kulübe verildiği sürece bu hayvanlar bunu hep yapacaklar. tek yöntem cezanın kişiselleştirilmesidir. yani o bıçağı atan hayvanı yakalıp en ağır cezayı vereceksin. öldürmeye teşebbüs suçundan hem de.
  • yalnız sahaya bıçak atan 1 kişi için gibi gösterilemeyecek ceza. sahaya giren binlerce taraftarı görmeyen gebeşler 2 hafta önce ekmek arası torpil diye bağırıyordu. bizim niyetimiz belli: "adalet" ama siz bu kelimenin anlamını bilmezsiniz.
  • para cezasıyla geçiştirilecektir. ülkede adalet falan kalmadı. avrupa da olsa klüp kapanır bu olaylara ama bizde ses çıkaran olmaz. çünkü konya şehri referandumda evete rekor oy vererek über demokrasimize sahip çıkmıştır.
  • büyük ihtimalle 3 maç verip 2'ye düşürürler.adamlar gazetecilere saldırıp ceza almadılar hem de kamera önünde öteki taraftan bir tanesi babası yaşındaki adama saldırdı milli takıma geri dönsün diye hoca değiştirdiler.yeni türkiye'de arkanı kolladıkları sürece yaptığın hiç bir rezilliğin sorumlusu olmazsın aksine milli takım maçlarını konya'ya alarak seni ödüllendirirler.
  • taraflı davranılarak hafif olacağını düşündüğüm cezadır.
    konyaspor'u tabi ki de gömeceğiz kimi gömelim altınordu'yu mu? taraftarlar camiaların birer parçalarıdır. yaptıkları hareketler kulüpleri etkiler.
    dünkü karşılaşmada patlama çatlama seslerinden doğru düzgün maç izlenmedi. la bıçak vardı sahada ya bıçak. manyak mısınız olm siz? bitirmeye mi çalışıyorsunuz futbolu bu ülkede anlamadım ki. maç biter sahaya sürüyle adam girer. kaldı ki bu adamların da yanında neler soktukları bilinmez. daha futbolcular sahadayken dalıyorlar oraya. rezalet kere rezaletti dün akşam yaşanan olaylar.
    bu tarz olaylarda takımlara caydırıcı cezalar verilmesi gerekiyor maalesef. biz gelişene kadar bu böyle. a takımı yapmış b takımı yapmış farketmez. de bak ilk yarıyı seyircisiz oynayacak bu takım diye.
    ancak o zaman "beyler aman diyim" refleksi (belki) gelişir bu insanlarda.
  • maalesef beşiktaş'a verilen cezadan büyük olmayacaktır.
  • konyaspor a neden ceza verilmesi gerekiyor,o statta futbol oynatanlara ceza keseceksin, sahada sanki maçtan önce deve güreştirmişler, güvenlik sıfır,adam satırla da gelir, sen onları içeri alan ganyotçulara ceza keseceksin.
hesabın var mı? giriş yap