• olay adana'da gerçekleşiyor. evli ve 3 çocuklu bir adam kripto para borsasında 450 bin tl kaybedince cinnet getirerek ilk önce eşini öldürüyor sonra kendi kafasına sıkıyor.

    https://www.haberturk.com/…pto-para-cinneti-3297198

    madem para sizin için bu kadar değerli büyük paralarla riske girmeyin bu borsada. olan 3 tane çocuğa oldu. bu travma hayatlarında çok büyük yaralar açacak. çok üzüldüm.

    edit:

    para kaybetmiş veya ileride para kaybetmesi muhtemel gençlere bir tavsiyem var. iyi dinleyin beni. 80-90 yaşında dolar milyarderi bir yaşlıya tüm serveti karşılığında 25-30 yaşlarına dönebileceği söylense sizce kabul eder mi? bence kesinlikle kabul eder. yani gençler paranın bir önemi yok çalışırsın kazanırsın ama geçen zamanın bir telafisi yok o yüzden gençliğinizin kıymetini bilin.
  • kolay yoldan para kazanmaya çalışan açgözlü bir cahildir.

    onu adamdan sayıp evlenen kadına değil de, çocuklara yazık.
  • o paralara ev, arsa , araba alınsa daha çok kar ettirir. bizim türk insanı aç gözlü işte, hepimiz öyleyiz. allah affetsin.
  • görsel

    evli ve üç çocuklu adam cinnet geçirip önce karısını sonra kendisini öldürüyor ve üç çocuğunu ortada yetim öksüz bırakıyor. altına da şu yukarıda görseli bulunan entry giriliyor.

    --- alıntı ---
    aa bu benim lan.
    en son ekrana kafa atıyordum.
    --- alıntı ---

    işte bu çeşit organik yaşam formları da sözlükte yazar oluyor.
    ayrıca şu ana kadar okuduğum ve okuyacağım "iyi olmuş, cahil, beter olsun" entrylerini girenlerin de ta gelmişlerini geçmişlerini sikeyim. ortada ölmüş öldürülmüş bir anne baba ve 3 tane yetim öksüz çocuk var amına kodumun götverenleri.
  • üst edit: kadın yaşamını yitirmiş, katil tedavi görüyormuş. kadın daha iki ay önce ikiz bebek dünyaya getirmiş, yani daha lohusalığı yeni bitmiş. o bebekler nasıl büyüyecek şimdi? bir tane akilsizin cezası kaç kişiye kesiliyor. çok üzücü.

    yani kınamak istemiyorum ama 450 bin tl bu kadar oynak bir piyasaya konulur mu? haydi koydun diyelim milyoner olmalısın ki seni bozmasın. aman kaybettik der geçersin.
    kumar da böyledir mesela. kumardan zengin olan görülmemiştir. kumar zengin olma aracı değildir, zenginlerin zaman geçirme ve eğlenme aracıdır.
    zenginler kumarda o gece feda ettikleri paranın gideceğini bilerek kumar oynarlar.

    çocuklar ve eşi için çok üzüldüm,
    çocuklar sahipsiz kalmaz umarım.
    allah rahmet etsin.
  • cocuklara ve kadina cok üzüldüğüm olay adam eger kripto olmasa iddada kaybederdi o parayi
  • (bkz: gerizekalı) bu ve bunun gibi aptal insanlara sesleniyorum. ne olursa olsun kaybettiğinizde üzüleceğiniz paralarla yatırım yapmayın. bu bitcoin için değil, diğer tüm yatırım araçları için geçerlidir. özellikle kaldıraçlı işlemler yapıyorsanız, stop koymadan asla işlem açmayın. stop olmazsa tüm paranızı kaybedebilirsiniz. hiç bir bok bilmeden 100x kaldıraçla tüm paranızla işlem açıyorsanız siz kumar oynuyorsunuz. bu bitcoinin suçu değil, sizin kendi aptallığınızdır. allah geride kalan çocuklara kolaylık versin. başlık kripto para yüzünden cinnet geçiren genç değil de vadeli piyasalarda bilgisi olmadan işlem açan ve tüm parasını kaybeden bu yüzden de cinnet geçiren aptal genç olmalıydı.
  • sen kendini öldüreceksin anladık da, eşini niye öldürüyorsun? çocuklara sabır dilerim.
  • ulan piç madem intihar edeceksin kadını neden vuruyorsun? senin aptallığının cezasını o neden çekiyor. madem mallık yaptın sık kafana git.
  • kumarın ayıbı olmaz hüseyin kardeş.herkes kendi parasıyla oynuyor. hayırdır senin bir sıkıntın mı var?
hesabın var mı? giriş yap