• ankaralı plastik cerrah. bir arkadaşıma botox , gözaltı dolgusu, dudak dolgusu yaptı. kız daha evvel bir sene önce botox için gitmişti. o ara botoxun psikiyatride kullanıldığına dair bir makale okumuştu. anti depresan kullanımını yeni bırakmıştı ve yeniden depresyona girmemek için iki kaş arasına botox yaptırmaya gitti. doktoru istediği gibi yüz ifadesini bozmadan kaş arasına botox yaptı. depresyona yeniden girmedi.(daha evvel antidepresan bırakınca geri depresyonlu günlerine dönmüştü.)

    bu sene artık doktora güvendiği için yeniden gitti. doktor yüz ifadesini bozmadan yapmış işlemleri. resmen 5 yaş gençleşti.

    hacettepe ingilizce tıp üstüne dışkapı hastanesinde uzmanlığını bitirmiş. evli bir çocuk babası imiş bu bilgilere web sitesinden baktım.

    botox işini bilen ellerde yapılınca sahiden işe yarıyormuş. estetik doktoru yerine kuaföre giden hemşirelerin olduğu ülkede değeri bilinmeli iyi doktorların.

    bu bir reklam değildir. kişisel gözlem sonucudur. ne doktor beni tanır ne ben doktoru tanırım.

    edit: erkeğim, yeşillendirmeyin.
  • masallardan öğrendiğimiz üzere mucize dokunuşlar her zaman sihirli değnekle olmaz, kubilay bey bunu enjektörle yapıyor.

    yaşların ilerlemesi sebebiyle oluşan kırışıklıklar başta kadınların olmak üzere hiç kimsenin hoşuna gitmez, gençliğinizin geride kaldığını görmek hüzün verir, işte şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler dediğinizde en doğru seçim olarak ben kubilay bey'e geldim. zira insanın sıfatı en önemli yeri yani yanlış kabul etmez, dönüşü de olmaz.

    kubilay bey estetik ve plastik cerrahi uzmanı, hacettepe üniversitesi tıp fakültesi (ingilizce) mezunu, harika bir eğitim geçmişi var. hastalarını da çok güzel yönlendiriyor. biz hatun kısmısı biraz sabırsız olabiliyoruz, her şeyi bir anda oldurmak istiyoruz ama doktor bey buna müsaade etmiyor. hastasının psikolojisi onun için çok daha değerli. o yüzden adım adım sakinliğini öneriyor bu bana güven verdi...

    ellerim ki, üzerine şiirler yazılmıştı, yaşlanma etkileriyle belirginleşen damarlar tamamen bitti gitti...

    boynum... ah kuğu gibi boynumdaki kırışmalardan sonra dekolte hayatım sona erdi diye düşünürken yeniden taptaze bir görünüme kavuştu... gelsin straplezler....

    çipil çipil gözlerim gülünce pörtleyen kaz ayaklarından kurtuldu... yüzüme yapılan deri altı vitamin desteği ile gürbüz güzel bir cildim oldu...

    o kadar mutluyum ki...
    o kadar olur....
hesabın var mı? giriş yap