• belki bir gün bir perdelik de olsa sahnede olur kim bilir?

    öğretme isteğiyle öğrencilerine daha çok şey verebilmek adına ders çalışan, çalışırken öğrencilikten kalma ders çalışırken yapılan anlamsız hareketleri yapmayı da ihmal etmeyen öğretmen

    kötü gün dostu (iyi günler de gelecek yakındır.)

    yetmezmiş gibi bir de utanmadan resim yapıyor. iyi ki de yapıyor değilse nasıl tanıştırdık?

    iyi ki var

    ps: isminin bir kediyle alakası yoktur. en azından ben öyle kedi adı duymadım.

    edit: profil resmimden dolayı zamanında bana amca demeye heveslenmiş istiyorsa diyebilir. "teyze" diyenlere kızıyorum diye korkmasın.
  • ne zaman bunalsam (#125895721) numaralı entrysini okurum. ne güzel yazmışsınız. yolun, bahtın açık olsun güzel insan.
  • marteniçka'ya bug bulmuş, normalde marteniçka mart başı takılıp kopunca dilek oluyor diyorlar ama lagacela bunun kopunca kısmına odaklanmış ve ocak ayında marteniçka taktık sayesinde, çok mantıklı erken ya mart sonuna kadar yıpranma ihtimali yüksek, haliyle dileğimizin olma ihtimali de... %100 artış, yok canım batıl inançlarımız yok ne alaka?

    beş sene önce resim yapmak ile ilgili bir konu üzerinden tanışıp uzun uzun konuştuk, ara ara hiç konuşmadığımız zaman da oldu. bugünse buluştuk ve hem ilk buluşma hem birbirimizi nasıl tanıyacağız, zaten kısmi görme engelim var derken 200 metre öteden el sallamaya başladım. öyle bir alışmışım ki hep hayatımdaymış rahatlığı oldu. ayraçlarını verdim, ayraçlarımı unutmuş -kargo olmaz izmir'e bir dahaki gelişine buluşma bahanesi çıktı yaşasın- ben herkese kitap ayracı/anahtarlık yaparken bana yapan biri var diye sevindim, çocuk sevindirmiş sayılsın o da. hem marteniçkayı da elleri ile yapmış. çocuk demişken tertemiz bir 90'lar yolculuğu yaptım, kim bilir kaç yıl sonra sayesinde analog makine ile fotoğraf çekindik (polaroid değil evet heyecanla banyo bekleyeceğim ve kesin gözlerim kapalı çıkacak)

    koca gün yetmedi, ne konuştuk her şeyden, ne konuştuk hiçbir şey
hesabın var mı? giriş yap