• artık changing rooms'da sunuculuk görevini üstlenmiş, bizi güzel dizaynlarından mahrum bırakmıştır. fantasy rooms gibi uçuk odalar yapan bir program yapmışlığı, homefront'da da bir kaç kez boy göstermişliği de vardır. kısacası en uçuk odadan, en sade ve şık odaya kadar her çeşit şey yapabilir, saçları daima ona çok yakışır, giydiklerini ondan başkası giyse yakışmaz, iki tane de kızı** vardır. evet evet, muhteşemdir. bayılırım.
  • bbc'de yayınlanan changing rooms ve home front programları ile müşerref oldugum ve tasarımlarının konseptüel yaklaşım, sanat ve biçimsel içerik ve de kendine has özellikler içermesi ile dikkat çeken iç mimar. "ingiltere'nin en ünlü iç mimarı" websitesinde belirtildiği üzere. kendi tasarladığı kostümleri, aslan yelesine benzettiğim saç stili, hafif ukalalığı ile hemen tanınabilir laurance aynı zamanda.
    (bkz: ailecek hastasıyız)
  • bbc prime'in, giyim stili ile oldugu kadar, mimarlik ve tasarim tarihi hakkindaki tutarli bilgileriyle de dikkatleri ceken, enterasan yuzu. yaptigi tasarimlarin esin kaynaklarini anlasilir bir dille anlatir. yer yer tasarim ikonlariyla ince dalgasini gecer. alti ustune getirilmis evlerde, yagmurdan islanmis bahcelerde, tasarimlari icin arastirma yaptigi yerlerde gezerken tarzindan gram taviz vermez. gecenlerde trambolinde ziplarkan ceketini cikardigini gordum ama ucuk pembe cicekli beyaz yelegi hala uzerindeydi. su siralarda pazartesi aksamlari home front'ta diarmuid gavin ile birlikte insanlarin evlerinin icindeki bir bolumu ve bahcelerini degistiriyorlar. izlenesi.
hesabın var mı? giriş yap