• çok entel dantel ekşi sözlük yazarlarının zannettiği şeydir.
  • asıl yobaz cinsel tercihini insanların gözüne sokmaya çalışanlardır. git yatak odanda kendi gözüne ne sokuyorsan sok. bize ne senin gözüne ne soktuğundan.
  • kimin kimi s*ktiği ile bi onlar ilgileniyor çünkü.
  • (bkz: entry ve nick uyumu)

    öyledir zaten. yobaza yobaz denir.
  • zannetmiyorum, direkt öylelerdir.
  • lgbt karşıtlığı yobazlıktır evet. çünkü temelinde semavi din bazlı karşıtlık vardır. ama yobazlar lgbt karşıtı olmanın dışında bazı temel bilgileri edinmeye de karşı oldukları için bunu bilmeleri de beklenmez. inandıkları kitapları bile okumamış mallardan oluşan bir topluluktur. çöp suyunun eko sisteme onlardan daha fazla faydası dokunur.

    edit: "ateist olup lgbt'ye karşı olanlar da var" mesajları gelmiş bazı bağlam yoksunlarından. ülkemizde ateist çoğunluk lgbt karşıtı değil, din bazlı inançlılar lgbt karşıtı. elbette inançlı olup lgbt umurunda olmayan da var ancak oranlara göre konuşun. isveç'te falan değiliz. kimi kandırıyorsunuz! ayrıca kendini ateist olarak tanımlayan birinin adet, örf, gelenek ve genel namus kavramlarından kendini ne kadar sıyırdığını, böyle bir ülke kültüründe, merak etmekteyim. o konuda da kendinizi kandırmayın. bizde atesit olmak demek bu semavi kültürden tamamen sıyrılmak anlamına ne yazık ki gelmiyor. "inançlı olmama gerek yok bilim de karşı çıkıyor"diye mesaj atmış biri. kanıt istedim. duygusal davranıp engelledi. neden, çünkü yobaz. yobazlar biraz duygusaldır.

    edit2: "mor saçlı 100kg lez feministsin" demiş biri. ona 1.75 baklavalı erkek olmam şoku diyorum, hahah!
  • yoo gayet modern gayet uygar insanlarız biz :)
  • her kendinden olmayanı yobaz zannetmek.
  • yobazlardır çünkü. herhangi bir insanın diline dinine ırkına kültürüne cinsel tercihlerine giyimine ya da aklınıza gelen diğer her şeyine karışmak yobazlıktır. kimsenin ne yaptığı sizi ilgilendirmiyo.
    şu ülkenin insanı şu bilince bir türlü eremiyo saygı görmek için saygı göstermen gerekiyo. bu ülkede herkes kendi yaşam tarzına saygı bekliyo ama kimse kimseye saygı göstermiyo. yobaz, cahil diyince de ağlıyosunuz.

    edit: bakın size ve annenize küfür etmek istemiyorum. lütfen beni kışkırtmayın. salaklığınız yordu zira. engelliyorum engelliyorum çaylak hesaplarından ruh hastası gibi mesajlar atıyosunuz. yazdığım şeyle din düşmanı olmanın alakası yok. bu ülkede kendini dindar sanan pek çok embesilden çok daha hakiki bir müslümanım. başkasının hayatına saygı göstermenin kişinin diniyle alakası yok. özellikle sonunda ucu açık yazdım hiçbir taraf belirtmeden ki bu dindar insanlar özelinde anlaşılmasın, seküler yaşayan ama muhafazakarlara saygı göstermeyen insanları da kapsasın diye ama dangalaklığınızı hafife almışım. böyle otu boku üzerinize alınıp kendi kendinizi mağdur ilan ediyosunuz yeter be.
  • ateistim, bireylerin cinsel yönelimleriyle zerre ilgilenmiyorum ama özellikle ülkemizdeki eşcinsel örgütlere karşıyım.

    lubunyalar vardır kürdistan vardır diye slogan atan, alakalı alakasız her toplumsal olayı provoke eden sol gerici ve bölücülerin arka bahçesi olan lgbt örgütlerine karşıyım.

    edit: bölücülerin arka bahçesi olan lgbt örgütlerine karşı olmam neden bu kadar battı arkadaşlar? bölücülerin arka bahçesi olmayan lgbt oluşumu var da benim mi haberim yok?

    edit2: bu sözlükteki gerizekalılık seviyesini çok hafife almışım. lgbt örgütleri dedim diye bir sürü mesaj aldım. başta anlam veremedim, meğer örgüt dedim diye terörist iması yaptığımı söylüyorlarmış. vay amk.

    örgüt: ortak bir amacı veya işi gerçekleştirmek için bir araya gelmiş kurumların veya kişilerin oluşturduğu birlik, teşekkül, teşkilat
hesabın var mı? giriş yap