• ebrar karakurt'un bir smacı kadar ülkeye faydası dokunmamış olan ilahiyatçı ebubekir sofuoğlu'na ait söylem. açıklama ''lezbiyenliğe bulaşmış bu kupayı reddediyorum'' şeklinde olup, başlık format gereği böylesi bir forma bürünmüştür.

    ülke, kadın voleybol tarihinde ilk kez bir avrupa şampiyonası kazanmış, gururlanmak ve tebrik etmek şöyle dursun, parkede sanki cinsel bir propaganda yapılıyormuşcasına ya da spor cinsel bir araç olarak kullanılarak böylesi bir yöne çekiliyormuşcasına mesnetsiz kin ve nefret dili kullanılmıştır.

    ebrar yıllarca bu formayı terletip daha çok kupa kaldıracak sen ise gericiliğinle kalacaksın ebubekir!

    **

    ''hani sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olması önemliydi?

    lezbiyenlik ahlaklılık mıdır?

    yavrularımızı tehdit eden lezbiyenliğe bulaşmış bu kupayı reddediyorum.

    lezbiyenlik şampiyonlukla meşrulaşacaksa, dünya çapında başarılı bir hekim de organ mafyası ile çalışabilir öyle mi?''

    link
  • kupa da sana çok meraklıydı sanki.

    gündemden kendine pay çıkarmaya çalışanlardan birisinin beyanı.. daha fazlası değil.
  • ben de türklere yıllar önce kılıç zoruyla kanserli hücre gibi yayılan arap masalını reddediyorum.
  • kendisi fesli deli kadir mısırlıoğlu'nu hoca bilen biri olduğu için ultra boktan fikirleri bir anlam ifade etmemektedir.

    (bkz: boş yapma ebubekir)
  • sana ait degil, reddetsen ne olur meczup?

    cok da ciddiye alinmamasi gereken bir ilahiyatcinin cehalet dolu sozleridir.
  • zaten sevinmedim bu akşam neden diye soran olursa spordan çok siyaset yapan bir oyuncu kadrosu gördüm haftalardır.
  • türk milleti büyük bir şansı kaybetti yahu, nasıl kazanırız acaba bu adamı, tüh... (!)

    ebrar'ın cinsel yönelimi belli değilken "neye sevinip sevinmeyeceğimizi allah tayin eder" derler.
    ebrar'ın cinsel yönelimi öğrenilince yukardaki açıklamayı yaparlar.
    ebrar diye biri olmasaydı şampiyonluğu şortlarının kısalığı yüzünden eleştirirdiler.
    şort yerine haşema giyseydiler şampiyonluğu, müslüman kızın o ortamlarda ne işi var diyerek kabul etmezdiler.
    başlarına maske geçirip isimlerini gizleyip şampiyon olsaydılar, bu sefer de yaradılışlarına ters olan bir oyunu neden milletin gözü önünde oynadılar derdiler.

    yani nasıl yapılırsa yapılsın, bir şekilde ortaya çıkıp bir şeyler sayıklardılar her halükarda. bunların hayattaki tek amaçları gündem olmak ve kendi gibilerden oluşan kitlelere kendisini kanıtlamak. inanın din, diyanet, vatan, millet vs. gibi hiçbir idealleri yoktur bunların hayatta.

    bu tipleri dinleyip az kuyruğu saklarsanız, bu dünyada asla yol alamazsınız.
  • ihlas holdingin saksocu ceosu geldi aklıma. bunlar şuur noksanlığı yaşayan, hasta kafalar. bülent ersoy'un önünde eğilir, garibana ya da yeterli gücü olmayana saldırır. bunlar yok etmeye proğramlanmış mutantlardan farksızlar.
  • ebubekir hocayı cesaretinden dolayı bir kez daha tebrik etmemi sağlayan çıkış. allah razı olsun. recep tayyip erdoğan hariç ortalama ak parti yetkilisinde şu adamdaki taşşağın yüzde biri olsa bu ülkedeki azgın azınlık darmadağın olmuştu. fakat muhafazakar seçmenin oyuyla geldikleri o makamlarda lgbtici laikçi takımından allah gibi korkarak oturuyorlar.

    (bkz: #156348060)

    lgbti bonus yeni çıkan abdülhamit sövgüsü de var. azgın azınlığın aradığı bir göz, ebrar verdi bunlara iki göz.

    bu açıdan görüşlerine katılmasam da lgbtici azgın azınlığı tebrik ediyorum, azınlık olsalar dahi kendi içlerinde tutarlı, cesur ve etkili bir kesim bunlar. müslüman geçinen eziklerin bunlardan öğreneceği çok şey var.
  • biz de cehlatin bu kör kuyusuna itmeye çalıştığınız gençliği, onların kararttığınız hayatlarını, eşcinsellik bile olmayan, bildiğin oğlancılık (çocuk istismarı) sayılan binlerce rezil duruma alet edilmiş ve zaten çamura batırmaya doyamadığınız şu dinciliğinizden rahatsızız ve sizi reddediyoruz.

    erkeklerin vajina sevdiği ve kadınların penis sevdiği bir dünya mı ahlak kriteriniz? siz niye gerçek, daha somut sorunları kabul etmiyorsunuz? inandığınız değerler, oy verdiğiniz insanlar ne kattı bu ülkeye? lanet okuduğunuz ülkelere bağımlı yaşıyoruz. ahlaksız dediğiniz ülkeler iş ahlakında, hukukta, insan haklarında, liyakatte hiç fire vermiyorlar. biz size bizim ahlakçı ülkemizden kaç tane rezil örnek verelim bunlarla ilgili? inandığınız tanrı sizi bu ahmaklığınız için yaksa yeridir. yaptığınız kıstaslara, girdiğiniz hallere bak. çok hazin. yazık şu ülkeye.
hesabın var mı? giriş yap