• spartacus'un 3. sezonunda mükemmel bir oyunculuk sergilemiştir. yolu açık olsun.
  • adamın önceki tiplemelerine göre ve fiziğine göre değerlendirmek zaten oyunculuk dünyası için saçma sapan bir durumdu, o zaman kanuniyi oynayan arkadaşın eski tiplemelerine bakıp bu adamdan kanuni olmaz da denebilirdi.

    http://www.gunceldurum.com/…akmak-istedigi-foto.jpg
  • finalden yaklaşık 1 ay önce gayet iyi bir spartacus olmuştur demiştim ama finalden sonra mükemmel bir spartacus olduğuna kanaat getirdim.. insanlık dışı oynamıştır finalde..
  • kendisi gayet iyi bir oyuncu kanımca. onun şansızlığı istisnasız herkes tarafından sevilen - ki çok nadir görülen bir durum bence- andy whitfield 'ın yerine geçmesi oldu. yani dizi ilk başladığında liam mcintyre'la başlasaydı zaten hepimiz ilk baştan onu sevicektik zaten amma velakin işin içinde andy whitfield olunca adama resmen cephe aldık haklı olarak. ve fakat bence liam gene de elinden gelenin en iyisini yaptı, kendi adıma söliyim 3. sezondan itibaren kendisine oldukça alıştım, özellikle de son bölümlerde takdire şayan bir performans sergiledi. andy whitfield'dan sonra olabilecek en iyi spartacus oldu. o yüzden kendisini tebrik ediyor ve yolu açık olsun diyorum.
  • spartacus dizisinin başlığında da yazmıştım. bu adamın sesi çok etkileyici. oyunlarda seslendirme yapmalı. seslendirdiği her karaktere 40 kilo daha taşak katacağından eminim.
  • adamin sanssizligi yazarlarin boktanligi bence. 2 sezon boyunca odun gibi, duduk gibi bir spartacus izledik zira ilk sezonda spartacus'un maruz kaldigi travmalari, gel gitleri yasatmadilar bir turlu; duygudan yoksun, surekli bagirip cagiran, zaferi de huznu de yasayamayan bir adam yarattilar. finaldeki duygu patlamasi liam icin bicilmis kaftandi, o da gelen ortaya voleyi yapistirdi.
  • meshur spartacus'ün gerçek yüzü videosunun 19. saniyesinde romaya ulasmistir.
  • omuzları dar ve fazla kaslı değil. o yüzden spartacus'te herkes çıplak dolanırken zırhıyla dolandıp durdu zavallı.

    ancak buna rağmen oyunculuğunu beğendim ve ses tonunu mükemmel buldum.

    edit: ayrıca söylenenlere göre andy whitfield benden sonra olursa bu spartacus olur demiş kendisi ile ilgili.
  • resözlük görseli manu bennet olan son spartacusdur.
  • andy'nin ölümü üzerine (rip) spartacus dizisiyle arama mesafe koymuşken neden sonra "hadi bir şans vereyim" dediğime pişman etmek üzere olan oyuncudur. önceleri andy'yi sevdiğimden yerinin doldurulamadığını düşünüyor gibi görünüyordum ama meğerse sorun liam'daymış. bu bildiğin oğlan çocuğu yahu! sen o ihtişamlı spartacus'ün yerine tut da bir oğlan çocuğunu getir, olacak iş mi? şimdi finale kadar izle izleyebilirsen.
hesabın var mı? giriş yap