• comedy centralin yeni cizgifilmi. bush yönetiminin cocukluklarini gorebilecegimiz kucuk bush: amerikan vatandasi adli cizgi filmde bush ve sahinleri yaramaz ilkokul ogrencileri olarak karikaturize ediliyor.

    "küçük bush" adli çizgi karakterinin arkadaşları arasında ise abd başkan yardımcısı dick cheney'i temsilen, homurdanarak konuşan "küçük cheney" ve abd dışişleri bakanı condoleezza rice'ı temsilen, bush'un ev ödevlerini yapan "küçük condi" bulunuyor.

    çizgi dizinin bir bölümünde küçük bush ve arkadaşları, okul yemekhanesinde amerikan tarzı ekmek arası sosis (hot dog) yerine orta doğu yemeği “felafel” çıkması üzerine yemekhane çalışanlarını, bağdat'taki ebu garib hapishanesi skandalına benzer şekilde cezalandırıyor.

    simpsonlar çizgi dizisinin yazarı ve prodüktörü donick cary tarafından hazırlanan altı bölümün, gelecek yıldan itibaren yayinlanmasi bekleniyor
  • comedy central tarafından hazırlanan animasyon komedi dizisi. seslendirenler: dave mitchell*, chris parson*, iggy pop*, ann villella*, jeff tweedy, frank black, antony kiedis, david grohl ve colin meloy.

    http://www.comedycentral.com/…/lil_bush/index.jhtml
hesabın var mı? giriş yap