• (bkz: kariyer.net'ten iş bulmak)'tan daha imkansiz olan bir hededir. simdiye kadar hemen hepsi yurt disi olmak uzere tam 857 ise basvurmusum. uc senelik surecte taze mezunluktan uzmanliga gecis yapacagim neredeyse ama bir tane bile skype gorusme talebi gelmedi. bulabilen varsa sapka cikariyorum.
  • linkedinde işverenler teklif ediyormuş diye duydum, doğruluğunu bilemem.
  • linkedin'de sadece çaresiz kalıp tüm bağlantılarından yardım isteyen işsizlerle, ne kadar başarılı olduğunu paylaşan gizli işsizler mevcut. ama iş yok
  • iş bulamazsınız ama işinizi kaybedebilirsiniz, dikkatli olun.
  • bu sitede aracı ık şirketleri takip edin özellikle.
    ben başvurmadan onların talebi oldu. şöyle bir açık pozisyon var şu mevkiide ilgilenirseniz cvnizi şu adrese mail atmanızı rica ederiz şeklinde
    çıkmıyor değil. ama reklam merkezi olarak da kullanılıyor.

    bugün kariyer.net için de benzer bir başlık vardı. 2019 başında hiçbir yere başvurmadığım halde 1 ay içinde 3 firma kariyer net özgeçmiş havuzundan beni bulup iletişime geçti.

    biraz şans biraz da özgeçmişi doldurmakla ilgili.
    torpiliniz yoksa zaten bir avuç site var bu şekilde. başka şansınız yok. gazete ilanları geçmişte kaldı.
  • yurtdışı için gayet de mümkün olan durum. mevcut işimi burdan buldum, ayda bir ya da 5-6 haftada bir gibi de yeni teklif (görüşme talebi diyelim) geliyor. it’ciyim. ölü türkiye piyasasından iş çıkmaması linkedin’in suçu değil.
  • otelcilik işinde gayet mümkün olan durumdur.
    otel müdürleri,ik müdürleri,otel personeli gayet de iş ilanı koyuyorlar.
    kariyer.net gibi olmamasının nedeni, işvereni net bir şekilde görüyor olman ve kurumu biliyor olman.
    gizli firma değil yani.
  • global firmalarca oldukça mümkün olan bir durum. görüşme yapmak istemeleri neticesinde yurtdışı ik sistemleri sizinle iletişime geçiyor. profili güncel tutmak bu nedenle önemli.
  • son iki işimi linkedin'den buldum. daha doğrusu onlar beni buldu. inşallah her şey yolunda giderse üçüncüsü de buradan olacak. şu anda bu alanda lider. kariyer.net ve yenibiris.com gibi siteleri solladı geçti. sosyal medya ve iş dünyasını güzel harmanladılar.
  • geçen ay yaptığım faaliyet. tesadüfen ilan gördüm linkedın'de. ilan beni şirketin kendi ik modülüne yönlendirdi. yaptım başvuruyu. 2 ay kadar görüşmeler sürdü. sanırım 4 ya da 5 görüşme ve iki adet teste girdim. sonunda teklif sunuldu, anlaşıldı. yarın da ilk iş günüm. umarım her şey harika olur. bu arada umudunuzu kaybetmeyin. (bkz: #109155100)
hesabın var mı? giriş yap