• liseye yeni başlayanlara simit atarak karşılama hazırlamışlar güya.
    herşeyden önce bu çok büyük bir günah. nimet atılmaz.
    sormak istediğim okulda hiç mi öğretmen yok? müdür yardımcısı ve müdür nerde? bu mudur yeni düzenimiz?

    https://twitter.com/…tatus/1171051011974291456?s=21

    kadiköy anadolu lisesiymiş. mesaj atarak bunun normal olduğunu savunmanın anlamı yok. o simitleri yemek isteyip de bulamayan binlerce insan var. yapılan saçmalığın, israfın açıklaması yok.
    yetkili birileri buna dur diyebilecek mi?
  • hangi okul olduğunu anlamak zor değil, kadıköy anadolu lisesidir.

    adamlar bir de bu bir gelenektir diye savunmuş. sizin geleneğinizi sikeyim. bu kadar çok simidin ziyan edildiği gelenek mi olur? böyle geleneğe müsaade eden okul yönetimi ne iş yapar? şu işi yapacağınıza para toplayıp bir hayır işi yapın mal herifler.

    iyi ki kadıköy anadolu lisesine gitmemişim diye şükrettim.

    edit: #95119027 bak bak sivri zekalı arkadaşa bak, kadıköy anadolululara martılar dendiği için böyle bir gelenek varmış, biz de bunu anlamadığımız için gerizekalıymışız. hele hele baskılar yıldırmalar, aoww. sen çok yanlış anlamışsın be corç.

    o zaman plastikten simit yaptırın bir 300-400 tane, her sene aynı plastik simitleri atın olsun bitsin. bir gıda maddesini böyle fütursuzca ziyan etmek nedir lan bebe?
  • yazık, bunları sözde eğitenlerden biri de çıkıp dur dememiş. tamam anladık analitik düşünebilen, okuduğunu anlayabilen bir nesil yetişmiyor ama bu kadar ahlaki çöküntü de fazla değil mi? umarım o simitlere muhtaç olmazsınız.
  • gönder bu simit atanları pendik endüstri'ye 2 haftada göt ederler
  • imam hatipler kapatılsın out
    anadolu liseleri kapatılsın in
  • gençler kadiköy anadolu mezunu arkadaşıma sordum böyle gelenek yokmuş, gerçi adam mezun olalı 15 sene olmuş. yeni jenerasyon işi sanırsam.

    hayırlı günler.
  • temizlik işçilerine acıdığım olaydır. yazık lan! bir temizlikçi gördüğümde, yerleri paspaslıyor olsa paspasladığı yere basmaya utanırım.
  • kadıköy anadolu lisesi'nin ilk gün geleneğidir.

    ha, berbat ve mantıksız bir gelenek o ayrı.
  • kadıköy anadolu lisesi öğrencilerine "martı" denildiğini bilmeyen gerizekalılar tarafından yine altında yarak kürek anlamlar kovalanan videodur.

    algıladığınız dünya bizim dünyamız değil.

    bastırarak, yıldırmaya çalışarak da o sikik dünyanıza bizi ait edemeyeceksiniz.

    küfür edit :

    kıçı kırık bir un mamülünü koruduğunuz kadar şu ülkeye sahip çıksaydınız insanlar 1 ekmeğe muhtaç kalmazlardı.

    özelden gelip ana avrat küfür eden yazarlarımızın bir ömür boyu karbonhidrat bazlı beslenmesini temenni ederim.
  • gelenek? gelenek dediginiz sey kabatas erkek'te , istanbul'da, galatasaray'da olur. bu 3 ten biri degilseniz kendinizce bir seyler uretmeyin. sonuc boyle oluyor.

    ayrica kadikoy mezunu kimseden boyle bir sey duymadim. marti diyorlardi alt donemlere de; diyenlere gerizekali gozuyle bakiyorlardi.
hesabın var mı? giriş yap