• voice morphing ile düşmanlarınıza hatta arkadaşlarınıza korku salabileceğiniz bir fonksiyona ve kulakiçi 7+1 ses sistemine sahip gaming headset.
  • kablosuz kulaklık ne güzelmiş diye düşündüren logitech harikası. skype'da oyun oynadığınız arkadaşlarınızla geyiğe devam ederken tuvalete gidip işeyebiliyor, mutfağa gidip dolaptan bira alabiliyorsunuz.

    ayrıca bu kulaklıkla film seyrederken aldığım zevki salondaki ses sistemiyle izlediğim fimden alamıyorum.
  • kahrolsun kablolar kulaklıklara özgürlük! sağa sola takılan dolanan düğüm olan kablolar yok ortada artık fiyat fayda endeksinde bence baya güzel bir yere sahip.

    tek sıkıntısı * 7+1 den stereo moduna alınca kulaklıklardan birisi diğerinden daha yüksek ses veriyor(muş), bunun sebebi ise windowsun yazılımsal bir hatasından kaynaklanıyor(muş).
  • amazondaki fiyatı kargo dahil 89 dolara düşmüş kulaklık.ancak ne zaman kargoya verileceği belli değil stokta yokmuş ama ülkemizde 300tl ve üzerinde satıldığını düşünürsek gene karlı.şahsen bir adet sipariş verdim.
  • black friday sayesinde 95 dolara aldığım kulaklık. türkiye'deki fiyatı neden 500 lira onu anlamış değilim.

    ilk olarak müzik dinlemek için fena olmasa da mükemmel değil. en önemli özelliği olması gereken wireless 12 metre çekiyor(40 feet) ve örneğin salondan tuvalete gittiğinizde yani araya bir iki duvar girdiğinde ses gidiveriyor. bunun dışında mikrofonu, izolasyonu iyi. fakat beynime beynime saniyede 2,4 ghz sinyal yemek ne kadar mantıklı diye düşünmüyor değilim. kabloluyla geçmek mantıklı olabilir, tercihe kalmış.
  • bugün için amazon'dan 210 tlye alınabilir:
    http://www.amazon.com/…pf_rd_r=0y9hbg0rv7escs77060d

    vatan'da 800 tl.
  • ne kadar kaliteli bir kulaklık olursa olsun eksileri kulaklık kullanan bilgisayar kullanıcıları için çok önemlidir.
    (bkz: terleme)
    (bkz: koku)
  • bugün için dolar kurunu seçerseniz 198tl gibi abuk bir rakama alabileceğiniz kulaklık.

    http://www.amazon.com/…pf_rd_r=0e1jmpyvfp4dk38pe17w

    vatan'ı matan'ı saymıyorum zaten.
  • son bir haftadır black friday olayı bitmesine rağmen hala 69$'dan satılmakta olan logitech'in aşmış oyun kulaklığı. hala almayan varsa kapsın bir tane.
  • az önce denediğim şimdi de şarja taktığım muhteşem kulaklık. amazondan 69$'a alan tayfadanım ben de. hepsiburada da 690, vatanda 790 gibi fiyatları görünce dumur olmamak elde değil gerçekten.

    ses gerçekten surround etkisi yapıyor. isterseniz bu özelliği kapatabiliyorsunuz. yaklaşık 1,5 saat önce sinemadaydım ve ürünü ilk denemem de ondan sonra olmuş oldu. yani kıyaslama yapabilmek için mükemmel zamanlama. sonuç benim için muhteşem. kulağınızı bir odacığa alıyor ve harika bir deneyim yaşatıyor.

    170 tl'ye alınabilecek en iyi kulaklık. teşekkürler amazon.
hesabın var mı? giriş yap