• adam haklı. neye itiraz ediyorsunuz?

    azıcık uluslararası hukuk, diplomasi bilen biri zaten bu yorumu yapar.
  • tarafını belli eden bir açıklama
  • olum bu nasıl söz lan. bunu söyleyen adam ana muhalefet partisinin bir mensubu ve aynı zamanda eski bir diplomat. aldığınız maaş, soluduğunuz oksijen haram olsun.
  • yaşına başına hürmeten senin anana avradına sövmek istemiyorum, ama cibiliyetine sokayım senin, bunak herif. chp neden bu insanlara göz yumar bu insanların verdiği zarar bini aştı.
  • hümanist kılıklı memleket düşmanlarının türkiye'yi suçlamak adına desteklediği sıçmıktır. ermeniler de zaten özbeöz ermeni savaştırıyor, rusya'dan oradan buradan silah, savaşçı desteği falan almıyor değil mi. ulan o lavuk cehepeli ünal da dâhil ne kadar hain yetiştiriyor bu ülke, insan gerçekten hayret ediyor.

    imlaladım.
  • az söylemiş. türkiye'nin bölgedeki nüfus/ekonomik/jeopolitik/tarihsel konumu düşünülürse bu coğrafyada yasayan halklar arasında uzlaştırıcı ve stabilite sağlayan ve bu şekilde bölgedeki emperyalist devletlerin etki alanını sınırlandırmaya çalışan bir ülke olması gerekirken, her gerilime elinde tuzlukla koşturan hatta gerilimleri yaratan ve daha da alevlendiren bizzat kendisi alt-emperyalist fetihçi hevesler peşinde koşup; bir abd bir rusya çevresinde küçük ve kısa vadeli, dar bir grubun çıkarlarını gözeten bir ajandayı akp-mhp elinde takip eden bir ülke durumunda.

    bu politikanın bölgedeki halklara bir faydası yok.
  • "türkiye azerbaycan'a cihatçı aktarıyor." şeklinde bir ifade kullanmış.

    şimdi buradaki cihatçı kelimesi çok önemli. yani nedir bu? cihatçı denilen kişiler türk müdür yoksa bir organizasyon içerisinde ışid benzeri bir cihatçı yapılanma mı?

    onun dışında türkiye'nin azerbaycan'a silah yardımı yapmasına maalesef demek büyük bir saçmalık.

    türkiye azerbaycan'a silah yollamayacak da ne yapacak? elin ermenistan'ı adamları yesin mi?

    kaldı ki hiç kardeşlik vs hepsini atlıyorum. s.et yani pas geçtik hepsini, yahu bir yanda senin karşında duran ermenistan var.

    düşmanımın düşmanı dostumdur bile desen azerbaycan'a destek verirsin.

    chp içindeki böyle ahmakça konuşan kişileri temizlemeli. akp'den konuşanların da bir farkı yok ama onlar en azından bu konularda saçmalamıyor. diğer konularda saçmalıyorlar.

    ek: çatışma yerine uzlaşmacı tavır konusu tartışılabilir. ancak saldıran taraf ermenistan ise bu durumda göz korkutmak için destek olmak kaçınılmazdır. onun dışında türkiye'nin uzmanlaştırmacı konumda olması türkiye'yi otoriter güç haline ancak bu getirebilir.
  • maalesef kardeşi dayak yerken hukuka uygun değil diye karışmayacak, uluslararası hukuk okumayı tavsiye eden vatansızları gördüğümüz baslik.

    sözümona siyasetçi de kendi nesebine meşrebine uygun açıklama yapmış gayet normal. işgalci azerbaycan dememesine şaşırdım.
  • yeni nesil tam birşey deneyecek.. biz özümüze yabancı manda zihniyetine sahip herhangi bir milli meselede dik duramayacak kadar çapsızız mesajı vermekten geri durmuyorlar.. saolsun lar.. müdürleri de geçen yeni pişpirik destesi açalım sorun çözülsün.. demişti.. birde seçim gecesi yapay zekalı seçim sistemi hazırladık oylar çalınamayacak diyip o gece çalışmayan ve fatura diye gösterdikleri 3 kişi sıçtı faturası gibi fatura göstermişlerdi.
    görsel görsel

    hafızamı kaybedip kendime gelsem. alır elime sarı iddia kalemini 2 3 gazete gözden geçirerek mevzuyu çözebilirim. kimin milli kimin gayri milli olduğunu.

    velhasıl üzülüyorum...üzülüyoruz... 2. nin birinciyi geçmek gibi bir derdi olmadı olmuyor da. bu hepimizin sorunu.. oy ver yada verme. chp... kurucu parti bu.. hepimizin emeği hepimizin kazanımı..
  • işte uğur mumcu, ahmet taner kışlalı, necip hablemitoğlu gibi yazarlar chp bu gibi insanların eline geçsin diye öldürüldüler. deniz baykal'a kaset operasyonu yine aynı nedenle yapıldı.

    yazdık yine yazalım, herhangi bir kemalistin bu chp'ye oy verebilmesi teknik olarak mümkün değildir.

    edit: videonun tamamını izle demişler, tamamı da aynı bir farkı yok. özetle ermeni yanlısı minsk grubunu göreve çağırmış, azerbaycan'a da savaşma, diplomasi yoluyla sorunlarını çöz demiş. hayır adamlar 30 yıldır zaten minsk grubundan sonuç bekliyor, çıksa 30 yılda çıkardı. dalga mı geçiyorsun adamlarla? bunlar 100 yıl önce yaşasa atatürk'ü de izmir'e sokmaz, avrupa'dan müdahele talep ederlerdi aynı mantıkla.

    cihatçı, silah yardımı falan ne yapıldıysa bu toprakların sahibi azerbaycan'ın izniyle yapıldı, sınırdan kaçak girmediler. dolayısıyla size ne oluyor? azerbaycan ülkesine kimi sokup sokmayacağını size mi soracak?
hesabın var mı? giriş yap