• 1996 yapımı, yönetmenliğini ve senaristliğini larry bishop'ın yaptığı bir film. seyrettiğim en keyifli mafya filmlerindendi. ellen barkin, gabriel byrne, richard dreyfuss, jeff goldblum, diane lane, burt reynolds, angie everhart, billy idol gibi isimlerle şenlenen, baştan sona gözümüzü kırpmadan izlediğimiz ve bir kaç güzel karesini de arkadaş çevremizde tekrarlayageldiğimiz bir yapıt oldu.
    özellikle hapisten çıkıp bembeyaz takımlarıyla klübüne fonda my way çalarken giren richard dreyfuss'un ve değişik bir rolle bizi çok şaşırtan gabriel bryne'ın performansları takdire şayandı.
    trigger happy ismi ile de biliniyormuş.
  • gazete pazarda tuna erdem'in cesaret verici eleştirisini (en denyo filmde bile tuna'nın gördüğü alt metinler, göndermeler gibi bir şeyler görebilirim gazı çok acayip bir şey.) okuyup, bütün also starringler toplanmış, çok acaip de konusu varmış diyerek yurttan bir elemanı kandırıp beraberimde sinemaya sürüklediğim, benim inanılmaz keyif aldığım, elemanınsa "captain, bu ne biçim film lan? senin ben amk. mal oldum lan iki saat." şeklinde gayet zarif teşekkürlerine maruz kaldığım uçuk mafioso filmi.
    birebir çevirisi deli (kuduz manasında.) köpek zamanı olan filme kuduz bakışı diye oldukça tuhaf ama çekici bir isim vermişler.
hesabın var mı? giriş yap