• istanbul'da itirazlar sonucu tüm sayımlar bitmiş durumda. sadece maltepe'de sayım devam etmekte. ysk'nın vermiş olduğu karar doğrultusunda 11 gündür maltepe'de tüm oylar yeniden sayılıyor. sayım işleminin en fazla iki gün sürmesi gerekirken akp ve mhp nin sayım işlemine engel olma çabalarından dolayı aradan geçen 11 günde sandıkların sadece yarısı sayılabilmiş. şimdi hem yeniden sayılsın diye ysk ya itirazda bulunacaksın hem de sayımın yavaş ilerlemesi için elinden geleni yapacaksın. böyle kepazelik olmaz. amaçları mümkün olduğunca ysk nın ekrem imamoğlu'na mazbatasını vermesini geciktirmek.

    istanbul seçim sonuçlarında son durum
  • ya benimsin ya toprağın olayını yaşatmaya çalışıyorlardır
  • tek kurul ile sayım devam ediyor
    böyle devam ederse 2023 de sayım bitecektir
  • yargılanacaksınız. o ellerinizle yıl sayacaksınız çıkmak için. yüzünüz buruş buruş olacak. ve siz bile bakamayacaksınız. torunlarınız suratınıza tükürecek.
  • "milli irade" lafını ağzından düşürmeyen ak parti ve kendisine "milliyetçi" diyen mhp eliyle yaşatılan rezalettir.

    kendi itirazın sonucu yeniden oy sayacak kurullara eleman vermemek nasıl bir aşağılık tavırdır lan?

    ne milli ne de milliyetçisiniz.

    paragöz, dalkavuk dolu, iğrenç bir...
  • en son malum şahıstan sandığın üzerine oturup bahşiş istemesini bekliyorum.
  • akp ve mhp kurullara üye göndermediği için bu kadar uzadı sayım. muhtemelen sayım sırasında da işi ağırdan alıp geç karar alınmasını sağlıyorlar.
  • arapçı ittifakın oy sayımını yapacak kurul sayısı sadece 1 ya da 2 olursa sayım ay sonuna kadar bitemeyeceği için kurul sayısını arttırma talebini geri çevirmesinden dolayıdır. sayımın yapılmasına karşı çıkıyorlar.
    bununla da yetinmeyip arapçılar sayıma gönderdikleri kendi elemanlarını da geri çektiler ve sayım bir ara durdu. sonra ilçe seçim kurulu sizsiz de sayarız deyince istemeye istemeye geri döndüler ama sayımı yaptırmamak için herşeyi deniyorlar.

    arapçı ittifak devletin işini yapmasını engellemeye çalışıyor ve buna hiçbir gerekçe de sunamıyor.

    arapçı ittifak madem demokrasiyi içine sindiremiyor hiç uğraşmasınlar seçim meçimle girmesinler seçime herkes rahat etsin.
hesabın var mı? giriş yap