• ankara büyükşehir belediyesinin makam odasının arkasında bir düğmeyle açılan gizli bir oda varmış. ses yalıtımlı, ışıksız.

    i. melih bey, n'apıyorsunuz?!

    https://twitter.com/…tatus/1220335760810835968?s=19

    edit: sayın aklıevvel;
    adam odayı 10 ay sonra mı fark ettim diyor, yoksa sen lafı götünde mi anlıyorsun acaba?! bi düşün bakalım bunun bir nedeni ya da nedenleri olabilir mi acaba???

    edit 2: sputnik'ten alıntıdır;

    "bu arada hürriyet gazetesi ankara temsilcisi hande fırat da yavaş'ın büroyu ziyaretinde sağır odaya ilişkin söylediklerini aktardı: "makam odasının arkasında bir oda var. düğmeye basıyorsunuz filmlerdeki gibi açılan kapı yapılmış. içeride bir oda var, oradan lavaboya geçiyorsunuz. sol tarafta da ikinci bir oda var, tamamen kapalı, oradan da koridora gizli çıkış yapabiliyorsunuz. ama iki odanın arasında bir tane odacık var. bu odada ışık yok, elektrik düğmesi yok. küçücük kutu gibi bir oda. ses yalıtımlı bir oda. bir belediye başkanının böyle odaya niye ihtiyacı olur?"

    edit 3: i. melih bey açıklama yapmış; meğer oyuncak deposuymuş!.. sizin de içiniz fesat. zaten bütün oyuncak depoları düğmeyle açılan gizli odalardan oluşur, öyle değil mi?!

    " adamcağızın son durumu ??.

    oyuncak deposu olarak kullanılan elextriği bile olmayan 2 m2 depoyu
    ses yalıtımlı oda diye kamu oyuna duyurdu...

    rica ediyorum bir psikiyatrist’e görün...
    lütfen yanlış anlama...
    stres ağzına vurmuş...
    senin iyiliğin için söylüyorum..."
    https://twitter.com/…tatus/1220403227587465217?s=19
  • girmeden bir havalandırsaydı bari dediğim oda.
  • kim bilir kiminle konuşuyordu?

    benim aklıma kripto telefonlarla konuşma yapılabilecek, dinlemeye karşı önlem alınmış bir oda geldi. ses yalıtımı dışarıdan dinlemeye, elektrik bağlantısı olmaması ise böceklere karşı önlem.
  • bence melih şu an o odanın fetö ile gizli iletişim için yapıldığını düşünmemizi istiyor.
    zira gizli gay olduğunu düşüneceğiz.
  • zaten daha önce de bahsedilmişti bu odadan. valla bu melih gökçek'ten korkulur daha neler neler çıkacak kim bilir. bu akşam da fıskiyelerle ilgili bir haber izledim , adam sadece "parayı daha nasıl gereksiz yerlere harcarım" ın masterını yapmış.
  • üzerine çok düşünmeye gerek yok bence. bu gökçek denilen zat, terör örgütü bağlantısı (fetö) olduğu için kendi partisi tarafından belediye başkanlığından azledilmedi mi?

    bahsi geçen odanın da ne için kullanıldığı az çok ortada bence. muhtemelen pensilvanya ile telefon görüşmesi yapıyordu.

    aksi halde bir belediye başkanının neden böyle bir odası olsun?
  • mellyh potter sirlar odasi
hesabın var mı? giriş yap