• tour de france 2010 un 11 etabı sprint finişinde son metrelerde takım arkadaşının birinci olabilmesi için yanından geçen bisikletçiyi (garmin'den julian dean) kafa atarak engellemiş bisikletçi. yetmezmiş gibi sol bariyer dibinden hızla gelen yine garmin'den tyler farrar'ın yolunu keserek hızını kesti. öyle ciddi bir olaydı ki çok vahim bir kazaya sebep olabilirdi. o hızla gelen onlarca bisikletçinin karıştığı bir kaza çok ölümcül olabilirdi.

    yıllardır spor yarışmalarını karşılaşmalarını izlerim bu denli sporun ruhundan uzak bu denli çirkin bir olay görmedim.

    tamam fransa bisiklet turunda bir etap bile kazanmak çok önemlidir ama bu şekilde kazanılan bir etap birinciliği mahalle arası çocukluk yılları yarışlarından bile daha değersizdir.

    edit: renshaw turdan diskalifiye edilmiş. iyi olmuş ama az bile yapılmıştır.
  • 2012 sezonundan itibaren 2 sene rabobank'ta sevdiceğinden* ayrı düşecek "prince harry" lakaplı bisikletçi.
  • kendisine verilen birinci adam şansını değerlendirememiş bisikletçi, son vuruşları yapamadı bi türlü ve şimdi tekrardan cavendish e leadout manlik yapmaya başlayacak.
  • mark cavendish ile birlikte team dimension data'ya (şimdiki adı mtn qhubeka) transfer olan 32 yaşındaki avustralyalı bisikletçi.
  • 2004'te başladığı profesyonel bisiklet hayatına nokta koyan 36 yaşındaki avustralyalı bisikletçi. bir kuşak yavaş yavaş bisikleti bırakıyor.

    https://www.instagram.com/p/bzfn3lniame/
hesabın var mı? giriş yap