• hala daha olması düşünülen diye yapılan tespit. tiyatro nedir bilmeyenler için söyleyelim o adam tesadüfen gitmedi abd ye, tıpkı reza gibi. zaten bilerek ötmeye gitti.

    son ana kadar bekletiyorlar. çıkıp mahkemede bülbül gibi şakıyacak bu kardeşimiz raad olun. ama esas durum bunların yanına kombo olarak ötmüş bir iki gizli tanık vb. çıkar mahkeme günü. ha ayrıyeten ses kayıtları cia gizli raporları daha neler neler saçılır görürüz hep birlikte.

    bir de abd istihbarat örgütleri pr yapmak, şöyle iyiyiz böyle sikeriz demek için işi iyiden abartmasa bari. yoksa doğrunun içine 5 de yalan katarlarsa sonumuz ırak kimyasal tesislerine döner.
  • davanın 27’sinden 5’ine ertelenmesinin sebebi juri falan değil de bu arkadaşın tamam bende itirafçı olacağım demesi üzerine ifadesini almak için süre kazanma olayımıdır diye düşündürdü
  • zarrab bey tanık bu adam sanık.. gülünç hikaye he,cebine iddia edilen işlerden hiç para girmediğine eminim bu adamın
  • valla bugüne kadar bir sürü video izledim youtube'da konu ile alakalı, vardığım sonuç %95 itirafçı olacağına dair. bekleyelim görelim.
  • ekteki linke göre olmuş durumdur. hakan atilla’nın avukatı fiilen bütün suçlamaların gerçek olduğunu, fakat rüşvetleri atilla’nın almadığını, rüşvetleri alanın süleyman arslan olduğunu ve bunu da üst makamlara dağıttığını vs anlatmış. haber

    bu nedir?

    a) dünyanın en gerizekalı avukatı tutulmuş.

    b) atilla da itirafçı olmuş aslında. çünkü yapılan bu. suçlamaları kabul ediyor, daha büyük balıkların var olduğunu söylüyor, isim veriyor ve suçu onlara yıkarak “beni temize çıkarın” mesajı veriyor. bunun anlamı zaten fiilen itirafçılık.

    bazıları sanık sandalyesinde oturmasından ötürü itirafçı olduğuna dair söylentilerin ortadan kalktığını düşünüyor. bu doğru değil. bu adamlar itirafçılarla her anlaşmayı yapabiliyorlar, sonra da estetik ameliyatla bilinmeyen bir yere bile yerleştiriyorlar. her şeye ve her tip anlaşmaya yetkileri var. bunu da başarıyla gizliyorlar. zarrab’ın bile itirafçı olduğu ancak defalarca hapishane kayıtlarında dışarıda görülünce tahmin edildi, son ana dek hep “teknik hata, karışıklık var, gözetim altında, sorun yok” dendi. ancak son hafta durum netleşti ve dün kesinleşti, çünkü bunu sakladılar. böyle stratejik yürütülüyor orada işler.

    şimdi burada da muhtemelen atilla ile de anlaşılmıştır. ama atilla’ya zarrab kadar iyi bir teklif ve ceza indirimi vermelerine gerek yok, çünkü zarrab zaten itiraf edince atilla ek olarak neyi itiraf edecek? ona niye bol keseden iyilik yapsınlar? ayrıca birilerinin de sanık sandalyesinde oturması lazım, yoksa sanıksız davada abd’den türkiye’deki yetkilileri yargılamak gibi tuhaf bir duruma düşülecek. bu da görüntüyü tek taraflı suçlama gibi bir noktaya vardıracak. bu yüzden atilla’ya “sen şimdilik sanık sandalyesinde oturmaya devam et, ama bildiklerini yeterince anlatırsan, ne anlattığına göre, suçu kabul ettiğini, mahkemeyle işbirliği yaptığını, ek bilgiler sağladığını dikkate alarak gene cezanda indirim yaptırırız.” denmiştir. muhtelen atilla ile de bu şekilde bir anlaşma yapılmıştır. o da kabul etmiştir. ve şimdi de bunu izliyoruz.
  • ben itirafçılıkla ilgili bir açıklama göremedim. atilla'nın avukatı itirafçı olan zarrab'ın sanık olması gerektiğini söylüyor, türkiye'de rüşvet dağıtan kendisi alan da müvekkilim değil, süleyman aslan diyor. burada eski halkbank genel müdürünün adını vermesi bir sıkıntı olabilir, ama atilla aleyhinde bir delil yoksa zaten her şeyi ortaya dökülmüş aslan'ın abd'ye gitmemek dışında korkacağı bir şey yok. çünkü türkiye de hakkındaki savcılık soruşturması (belki gerçek suçlar da vardır ama) bir feto operasyonu olduğu için sonlandırıldı. kısacası abd mahkemesi bir nevi atilla'yı rehin tutup zarrab'ın gerçek ortaklarını elde etme gibi bir şeyin peşinde görünüyor. atilla'nın itirafçı olması (kendi suçunu kabul ve itiraf etmek babında) bir durum yok.
  • vay amk
  • "reza itirafçı, hakan itirafçı... kimi yargılıyor olm bu mahkeme?" diye sormama yol açan durum.

    amk gideyim beni yargılasınlar bari en azından. mahkemeye ayıp oluyor böyle...
  • mehmet hakan atilla davada tek tutuklu sanık. sanık olmaktan çıkarsa, geri kalan şüphelileri gıyablarında yargılaman gerekir, o da ceza hukukunun en temel ilkesine aykırı, gıyaben yargılama yapamazsın. dolayısıyla mehmet hakan atilla şu anda kennedy suikastini üstleneceğini söylese savcılar yine de anlaşmaya yanaşmaz ve bu davanın sanığı olmaktan kurtulamaz, çünkü o olmadan dava olmaz.

    itirafçı değil, kendi masumiyetiyle ilgili ifade verecek olması durumudur.
  • kendisine karşı açılan davada mı itirafçı olacak? böyle saçmalık olabilir mi sizce? başka bir dava mı açıldı?
    yalnızca tanık kürsüsüne çıkarılacak diye anladığım haberimsi.
hesabın var mı? giriş yap