• oldukça feminen yüz hatlarına sahip bir kız. nereli olduğunu bilmeden bakınca rus-japon kırması gibi duruyor. ayrıca biraz aralka'ya benziyor (daha az yanaklısı gibi).

    ayrıca sesi, veya daha çok aksanı galiba, çok tatlı.
  • konuşma stiliyle sinirlerimi bozan bir insan parçası. senden benden bi farkı yok bir erkek olarak söylüyorum suratı feminen görünebilir ama vücud kesinlikle öyle değil. çok erkek cosplayi yaptığından mıdır nedir hormonal bir bozukluğu var bu vesileyle gerekli işlevi görmeyen parçaların büyümediği gözlenmektedir (bkz: arya stark).hayran kitlesi en önem verdiği şeydir. kötü yorum gördüğünde hemen siler (facebookta). tabi hayran kitlesinin ona kazandırdığı kendini beğenmişlik de cabası.

    katarina cosplayi ile ün salmış velet.
  • bir şekilde bir yerden tanıdığım edremit'li genç cosplayer. cosplayerlarla alakam yok falan diye düşünürken o kadar çok cosplayer tanıyorum ki neresinden çıkacağım bu işin şaşırmış durumdayım. * * *
  • bizde cosplay nerelere gelmiş yahu dedirten hanım kızımız. yanlız merak edip facebook sayfasına bakınca yazdıklarından hiçbirşey anlamadım. kuşak farkı demek böyle oluyormuş, biz yaşlanırken ayrı bir türkçe çıkmış ortaya.
  • oyunculuğu berbat kendisi tatli cosplayer. ayrıca elohell e çıkmıştır ki bu büyük bir başarıdır
  • türkiyede cosplay denince akla gelen bir isimdir.

    cosplay'leri türkiye standartlarına göre başarılı.
    güzelliği de yerinde, çok sevimli bir tipi var, çaya atsan tatlandırır, keke katsan yenir. normal hali bile anime karakterine benziyor.

    lakin henüz küçük olduğu için karakter açısından pek olgun değil. ama zamanla geçecek şeylerdir bunlar diyerek fazla takılmıyorum. ki zaten karakteri de beni pek ilgilendirmiyor, kankası falan değilim nasılsa, ben cosplay çalışmalarını takip ediyorum o kadar.
  • tanışmayı her şeyden çok istediğim türk cosplayer. dünya tatlısı bir kız. ya da bayan her neyse.
  • duygu yildiz ile yanyana gelmeleri durumunda "burun kanatma timi"nin temellerini atabilecek kisi. boyle 2 kisi daha bulup voltron'u olusturmak suretiyle tum dunyaya yayilabilirler.

    torucon'dan veya benzeri bir olusum destek cikip sdcc'a veya baska bir buyuk fuara gonderebilseler keske melodi'yi. (tabii torucon'un daha yeni sayilir, o kadar kuvvetlenmedi, o ayri.) hem buyuk fuar deneyimi olur, hem ufku genisler, hem meslek olarak cosplay yapmak istiyorsa onu acilir.

    7-8 sene evvel baktigimizda bu kadar cosplay goremiyorduk; yapan yine vardi ama bugunku ilgi daha fazla cosplay'e. torucon'un bu seneki fotograflarini gormustum gecenlerde; msu'de ortam pek hazirlanmamis gibiydi. simdi diyecegim kultur bakanligi bu tip organizasyonlara 3-5 destek olsa keske diye ama; absurd kacar turkiye kosullarinda.
  • adına başlık açıldığını görünce öeh dediğim.
hesabın var mı? giriş yap