• mechwarrior 2 add-on'u. ve gördüğüm en iyi soundtrack'e sahip olan oyun.
  • tank'tan helikoptere, envai cesit araci kullanabildiginiz , gerektiginde telsizden hava destegi isteyip dusman binalarini yerle bir edebildiginiz super eglenceli olacagini dusundugum console oyunu.
    (bkz: ps2)
    (bkz: xbox)
  • savaş oyunlarının grand theft autosu. fizik motoru half life 2 kadar olmasada çok iyi, savaş atmosferini oyuncuya hissettiriyor.
  • hayatimda gordugum en dandik oyunlardan biri.
    -dipcik vurma metoduyla devrilmis nukleer fuze firlaticisini yerinden oynatip duzeltebilirsiniz. (ama ayni nesneye kamyonla vurursaniz yerinden kimildamaz, kamyon dagilir).
    -adamin olmesi hakikaten imkansizdir. illa kafasina roket yemezse bu dunyadan ayrilmaz.
    -helikopterle binaya carparsin, tik diye alet geri seker.
    -humvee'lerin uzerindeki adamlar araba devrilse bile yerinden kimildamaz. hatta soz konusu adamin kafasi disarda oldugu icin humveeler tam devrilmez, adamin kafasi ustunde yan doner.
    -yine humvee'leri dagin tepesinden asagiya atsaniz bile (free fall) alet 10 birim hasar gorur, ama yolda dandik kazada 5-7 birim eskir.

    ve daha hatirlayamadigim onlarca bug. en iyisi bi arkadasla oynamak ve olan sacmaliklara geberinceye kadar gulmek.
  • (bkz: mercenaries 2)
  • tam adı ''mercenaries : playground of destruction'' olan oyun.
    en kısa şekilde anlatmak gerekirse; ''gta'nın anti-terör versiyonu.''

    bu arada, dandik falan değil, gamespot bile 8 küsür puan veriyor.
  • piyongyang şehir merkezinde komünist mafya grupları, çin-k.kore-g.kore-bm orduları-paralı askerler arasındaki çatışmaları hiç tınmadan ellerinde pazar poşetleriyle dolanan başörtülü teyzelerin olduğu ve rus mafyasının murat 131 kullandığı yegane oyundur.
  • oyun eve gta' ya benziyor ama malum savaş dönemi olduğu için araç bulmak oldukça zor. kuzey koreliler şerefsiz sivil araba görseler de saldırıyorlar. oyun boyunca çin-güney kore ve bm' nin paralı askerliğini yapıyorsunuz. amacımız babasını öldürerek iktidara geçen kuzey koreli lideri yıkmak. 52 kişilik iskambil kart destesindeki ekibi yok etmek. eğer canlı ele geçirirseniz daha çok para alıyorsunuz, öldürürseniz fotoğrafını çekip kişiyi doğrulamanız gerekiyor.

    böyle bir oyuna göre müzikleri fena değil. oynanabilirlik normal fakat bazen fizik motorunda sorun çıkabiliyor.
  • uluslararası hukukta paralı askerler.
hesabın var mı? giriş yap