• yavaş yavaş yaklaşmakta olan. bu iki aslan parçasının yerini alacak bir halef görememek ister istemez tedirgin ediyor insanı. sanki sonrası hiç bu dönem gibi olmayacak, sevsek te sevmesek te bu ikilinin verdiği hazzı başka kimse vermeyecek. o kadar çok alıştık ki onlara. onları konuşmaya, kıyaslamaya. biri olmadan diğeri yarım kalacak iki adam. maçlarda evlerimize her misafir olduklarında aramızda yaşanan kim daha iyiye dair o tatlı atışmalar. halı sahada, sokaklarda gencecik dimağlarda adları yazan formalar. spikerlerin onları anlatırken ki methiyeler dizen konuşmalar. seyir zevkini zirveye taşıyan o kapışmalar, el classico lar. hepsi yakında öksüz kalacaklar. giderken gönlümüzden bir parça koparacaklar. yeni doğan çocuklarımızın hayallerinde olmayacaklar. onları canlı izleme şansı yakalayan bizlere, milyonlarca yüreği futbol aşkıyla dolduran bu ikiliye ne mutlu.
  • schumacher sonrası f1'e benzemesinden korktuğum
  • ondan sonra çarşı pazarda kimin formasını alırız çocuklarımıza artık bilmiyorum. onca yıldız gitti, son iki kale de gidince hepten öksüz kalacak futbol.
  • mbappe ve diğerleri olarak devam edecektir.
  • ikisini de izlemek çok büyük keyif. ama fani dünyanın tek gerçeği zaman onları da yutmak üzere. yaklaşıyor yaklaşmakta olan.

    onlardan öncesi yıldızlar geçidi gibiydi. bir sürü yıldızın ismiyle formalar pazar yerlerini süsler, en sevdiğimiz oyuncunun formasını alır, mahalle maçlarında o isimleri haykırarak gol sevinçlerimizi yaşardık. artık son ikideyiz. onlardan sonra futbol artık eskisi gibi olmayacak, tadı kalmayacak gibi bir his var içimde. brezilyalı ronaldo’larla, sheva’larla başladığımız serüven, mutsuz sonla bitmek üzere. hazır olun.
  • merak etmeyin. ikisinden de daha iyi futbolcular çıkacaktır. bu kadar romantik olmayın.
hesabın var mı? giriş yap