• uludağ üniversitesi, iktisadi idari birimlerde öğretim görevlisidir kendileri. prof. dr. zeynel dinler'in asistanlığını yapmıştır. iktisat öğrencileri kıymetini henüz anlayamamıştır, ancak ciddi bir birikime sahip olmasının yanında, dersleri gayet öğreticidir.
  • derslerinde ağır bir şekilde zekice hükümete giydiren, güzel ders anlatan, öğrenciyi sıkmayan uludağ iibf'nin üstünde bir öğretim görevlisidir.
  • gün itibariyle muradına ermiştir.

    http://www.youtube.com/watch?v=3htawfegylu
  • uludağ universitesi iktisat akademisyenidir. dersleri stand up havasında geçer çok zevklidir çok da iyi öğretir. iktisadi öğretileri çok güzel somutlaştırarak aptallara bile öğretir. üniversite içinde kendisinin bir standardı vardır. bu yüzden kariyerinin basamaklarını hocalık adına hızlı çıktığı düşünülür. lakin son zamanlarda kendisiyle çelişen ifadeler kullandığı görülür. örnek olarak, diğer hocaların sınavlarda optik forum kullanıp test yapmalarını eleştirip kendiside aynı yöntemleri kullandığı görülmüştür. kariyerinin en üst zirvesini line tv'de yaşamıştır. sırf isminin önünde doç. yazdığı için çıktığı düşünülmektedir şayet herhangi bir gazete okuyanda oraya çıkıp aynı sorulara cevap verebilirdi. hee tabi diksiyonu hitabeti güzel, o ayrı
  • uludağ üniversitesi iibf'de bulunan değerli hocalardan biridir. aynı zamanda kpss a grubu kaynak kitabının yazarı sayın zeynel dinler'in öğrencisidir. uludağ üniversitesi iibf'nin hoca anlamında sıkıntısı olmayan tek bölümünün iktisat olmasında payları büyüktür. öğrenci kıymetini bilmelidir. şahsen ben mikro 1 ve mikro 2'yi toplam 6 defa aldım. beni bıraktığı ve öğrenerek geçmeme sebep olduğu için olduğu için sayın hocama teşekkürlerimi iletiyorum. umarım hocalığı bırakmaz ve bu ülkeye katkı sağlayacak olan iktisatçılar yetiştirmeye devam eder.
  • uludağ üniversitesi iktisat bölümünün şimdiden efsanevi ismi olmuştur. mikro dersinde, zamanında asistanlığını yaptığı zeynel dinlerin kitabını kullanır. o kitabı, adam akıllı öğrenmeden dersi geçemezsiniz. dersler, sohbet tanında eğlenceli geçer. güncel örnekler verir, sıradanlıktan uzaktır. ayrıca türkiye ekonomisini bi başka anlatılır, bi başka dinlettirir. uludağ iktisatta kendisi gibi 2 -3 hoca daha olsa uludağ iktisat bugün farkı konumda olurdu.
  • dersteki tavrı, bilgisi ve anlattıklarıyla insana kendisini cahil hissettiren hali hazırda uludağ üniversitesi iktisat öğretim üyesidir. kıymeti bilinesidir.
  • eleştirel tavrı ve ironik diliyle hikâyelerini bir arada topladığı eşikte isimli kitabıyla raflarda gözüken yazar.
  • ''eşikte'' isimli kitabıyla hayatın içinden çekip aldığı küçük hikayeleri bizimle paylaşan yazar...
  • gün itibariyle ziraat katılım bankası'na genel müdür olarak atanmıştır.
hesabın var mı? giriş yap