• metrobüste giderken yolcular tarafından sloganlarla protesto edilen bir çevik kuvvet polisi. bilindiği üzere beş-altı polis bir eylemciyi sıkıştırırsa döver ama görüldüğü gibi gençler metrobüste polise cevabı vermişler. adam öldüren, eylemci döven, insanları gaza boğan, ondan fazla kişiyi kör bırakan, arkasındaki yüzlerce polise güvenip önüne gelen küfreden bu ahlaksızlar gün gelecek polisim demeye utanacak. küçük dağları ben yarattım havasında değil, "maalesef polisim" diyebilecekler ancak.

    ha bu arada metrobüse de bedava binmiştir. kesin bilgi. (buna yasadışı değil diyen var. yasadışı demedim zaten ama adaletsiz olduğu ortada. asgarî ücretli parayla biniyor, 2500 lira maaş alan polis bedava. ne güzel yasa. ne güzel ülke.)

    https://www.facebook.com/…o.php?v=10200349024188023

    (bkz: #34698201)
    (bkz: #34274827)

    edit: bu da alkışlarlayaşıyorum linki http://alkislarlayasiyorum.com/…cevik-kuvvet-polisi
  • protestocuların zararlı olduğunu düşünse o kıyafetle tek başına ortalıkta dolaşamayacak polistir.

    bu da gösteriyor ki; polis aslında müdahale ettiği kalabalığın bir grup marjinal falan olmadığını çok iyi biliyor.
  • keşke şu protestoyu anlıyabilicek kapasitede olsa, keşke deseki beni şimdi protesto eden insanlar nekadar barışçıl dese şiddet uygulamadan sadece dert yanıyolar dese , keşke kendisinden şikayetçi olan insanların halk olduğunu, iyi insanlar olduğunu, yaptığı hataları görmesini istediğini anlayabilse, işte bunlar hep keşke.
    kimse kusura bakmasın ama benim gram ümidim kalmadı şu insanlara, anlamıyacaklar, polis mi dersiniz, %50 mi dersiniz, palalı dükkan sahibi mi ne dersiniz bilmiyorum ama benim onlardan ümidim kalmadı. bu din sömürücüler gene üç beş kuruşa, bi kaç vaade veya zoraki salıcaklar bu insanları sokaklara ve bunlarda hiç düşünmiyecek metrobüste nasıl protesto edildiğini. hatta şu an için kin tutucak, o nefretiyle saldırıcak.
    işte bu cehalet. ve ne yazıktır ki cahile laf geçiremiyoruz. yaptığımız onca zeka dolu, espirili duvar yazılarımız, sloganlarımıza sadece kendimiz gülebiliyoruz.
  • ahlakı çöpe atmış kişilerce doğru yoldan saptırılmaya çalışılan gariban kardeşimiz.

    3 kuruş maaşa insanların götünü yalamayı, insanların gözlerini çıkartmak, onlara haksız ve orantısız şiddet uygulamak ve hatta öldürmekle bir tutan bu kişilerin polise yol göstermesi doğru değildir.

    polis kardeşlerimiz için sendika hakkı istemeli, onlara zalimlerden kurtuluşta yol göstermeliyiz.

    polislerin sendika üyesi olduğu ülkelerde, ak parti gibi zulüm ve otokrasi üzerine kurulu yapılar palazlanma fırsatı bulamaz, demokratik ortamlar buna izin vermez.
  • istese o gençleri, çektirip merkeze öptürürdü herkeze. helal olsun ama dönüp gençler bıkbıkbıbık yapsa nebiliyim,onların gönlünü alsa daha bir şık olurdu.yeni polis olmuş bir genç de olabilir, bir an ne yapacağını şaşırmışda olabilir. sonuçta aldıkları iç burkan polislik eğitimi ortada.
  • bu zeka ürünü protestoyu anlayabilmiş midir? insanların daha bir kaç önce polis cenazelerinde yırtınırcasına ağlarken, şimdi neden bu şekilde protesto edildiğini kavrayabilmiş midir? hiç sanmıyorum ...
  • suskunluğu asaletinden olan türk polisidir. yoksa, yanında biber gazı olsaydı, arkasında toması, elinde copu ve plastik mermileri olsa o mağrur duymuyorum sizi abi yea tarzı asaletini hemen bir yana bırakırdı. bazı cücük beyinli denyolar da diyor ki eylemcileri siklememiş. 40 gündür görüyoruz eylemcileri nasıl siklemediğini. o kadar kayıtsızlar ki eylemcilere, içlerinden birisi silahını çekip adam vurdu.
  • gezi eylemcilerinin tacizlerinden birine maruz kalmış bir polis. kanyon'da taciz olayında da taciz edilen adam da efendi gibi durup seviyelerine inmemişti,bu polis kardeşimiz de hakaretlere sesini çıkarmamış. 2 tane heyecanlı gencin oturduğu yerden atıp tutmasından mı korkacakmış. hadi korktu istanbul'un ortasında polis bu kadar sahipsiz mi oluyor tek başına kaldığında. polis en sonunda kendini kaybetse kayıttaki telefon hemen sosyal medyaya servisini yapmaya hazır. sizin çirkefliğinizden bıktı herkes.sadece kendi kendinize eğlenerek herkesi yanınızda zannediyorsunuz. sizin yanınızda olmayanların hepsini bir torbaya atıp hakarete layık görüyorsunuz. polisse kötüdür,akpliyse kötüdür. şu foullu hareketi yaptıysa akplidir kesin yandaştır size göre.dışarıdan tarafsız bir gözle baktığınız zaman ne kadar komik durumda olduğunuzu göreceksiniz. mezuniyet törenlerinde kendiniz gibi düşünmeyenleri yok sayıyorsunuz,oradaki ailelerden,mezunlardan sizin gibi düşünmeyenler sizin fikirlerinizi beyan etmenize saygı gösteriyor ama siz onların varlığından bile haberdar değilsiniz.
  • aslinda butun tepkiyi paratoner gibi polisin ve teskilatin cekmesi biraz haksizliktir.

    kendileri siddet kullanmistir. ancak onlara emiri veren ust yetkililer hicbir konuda sorumluluk almamakta ve polisi halkla karsi karsiya bazen de savunmasiz birakmaktadir. sonucta vali, bakanin vs nin tersine, gaz siktigi adamla ayni mahallede oturmakta ayni bakkala gitmektedir.

    polis aslinda dusman degildir ama piyon gibi kullanilip halk gozunde butun sayginligini yitirip cok kotu bir konuma dusurulmustur.
  • liseliler tarafından protesto edilmiş polistir. o ses ne amk öyle!
hesabın var mı? giriş yap