• imam atarlar her birine. imamlar da hunharca islam devleti ideolojisi yayar. islam devleti ilan edilir. sonra da iç savaş çıkar, ülke 2' ye bölünür.
  • “milletin kekine koyacağız”

    siz biliyorsunuz kim olduğunu.
  • görsellerde ne çay ne kek gördüm düşündürücü
  • o masalarda çift okeyle dönen dayılar gördüm ben.
  • sanırım 2011-2012 yılları falandı, belki de 2010 öncesi, çok da iyi hatırlamıyorum zamanını. sayın muharrem ince , " abbas güçlü ile genç bakış " programına konuk olmuştu. o dönemler grup başkan vekili idi chp'de. parlementoda iktidar partisinin bir önergesi (bir kereye mahsus olarak tübitak başkanını başbakan seçsin) ile ilgili bir anısından bahsederken şunu söylemişti;

    "ben o dönem iki senelik milletvekiliyim, daha toy günlerim. meclise böyle bir önerge geldi, ben de ne olacak canım, seçsin bir kereye mahsus dedim. o dönem grup başkan vekilimiz olan kemal anadol bana, "bak muharrem, bu akp eğer bir önerge ile geliyorsa iki değil üç kere düşünmek lazım, mutlaka işin içinde bir hinlik, memlekete bir kazık vardır" dedi. daha sonra o önerge tabi ki meclisten geçti ve bir yıl sonra tübitak tarafından hazırlanan bütün dijital alt yapı ile ülkede ergenekon tutuklamaları yapıldı"

    şahsen benim başka sözüm yok, bu adamlar kalacak son parseli de cebe indirmeden gitmeyecekler.

    yazıklar olsun, haram olsun...
hesabın var mı? giriş yap