• amerikan uyarlamasını orjinaliyle kıyaslamadan izleyeceğim. ingilizler'e ve aksanlarına hayran olsam da sevdiğim bir dizi konseptinin kaliteli bir prodüksiyonla yeniden çekilmesine karşı çıkmam. hayırlı olsun şimdiden.
  • sanırım 3.kere izliyorum bu diziyi.

    kelly'nin aksanı, simon'ın orjinalliği, nathan'ın sevimli ucuzluğu.. bu dizi çok güzeldi yahu!

    nathan diziden çıktığında zaten çok üzülmüştüm, birer ikişer diğerleri de silinince dizi de benim için azalmıştı, hala tekrarlarımda son sezonlar hiç tat vermiyor. ilk sezonlardaki ekiple kalmalı, yeni gelen karakterleri bunların yanlarına belki böyle ikinci bir grup olarak eklemelilermiş.
  • komple oyuncu kadrosunu değiştirdiği halde kalitesinden hiç bir şey kaybetmeyen kaliteli ingiliz dizisidir.

    -----spoiler------
    https://i.hizliresim.com/n1abax.jpg
    sağdaki kız kim olduğunu hatırlamıyo, adını falan bilmiyo, boş boş takılıyo piyasada. bunu kayboldu diye bunu arayan bi yakını da yok. sonra soldaki kızla tanışıyo barda kızın kokusu falan çok tanıdık geliyo. bu kızla yakınlaşıyolar. sağdaki kız lezbiyenim lan diye oo tamam kimliğimi buldum tarzı. tam sevişirken flashback ler görmeye başlıyo. iki kızında ortak bi anısı çıkıyo ortaya. bu flashback lerde soldaki kız çocukken kafasında hayali bi çocukluk arkadaş olduğunu hatırlıyo. sonra bu ikisi o hayali arkadaşın sağdaki kırmızı kafalı kız olduğunu farkediyo. sonra sevişmeyi falan bırakıyolar. sağdaki kız gerçek değilmiyim falan baya üzülüyo. soldaki kızda sağdaki kızı bi daha görmek istemiyo. ama sağdaki kızın kimsesi yok. soldakine diyo yaa kanki diyo. niye böyle yapıyosun falan. bu sağdaki kız herkesin süper güç kazandığı fırtınanın olduğu gecede ortaya çıkmış piyasaya
    -----spoiler-----

    bazı bölümlerinin senaryosu gerçekten çok hoş.
  • --- spoilerimsi tanım ---

    ilk 2 sezonu fevkaladenin fevkinde, geriye kalan sezonları ise nathansız da olur diyenlerin zevkinde olan dizi.

    not:nathanspor

    --- spoilerimsi tanım ---
  • diziden ayrilan her oyuncuyla birlikte insanin icine garip bir huzun cokuyor, ancak sonradan giren arkadaslara alismanin da cok uzun surmedigi mukemmel ingiliz dizisi. her ne kadar diger karakterler de cok iyi olsa da nathan reisin yeri ayri tabiki.
    tekrar izlenesi...
  • bir çok dizi izlemiş biri olarak, gelmiş geçmiş en güzel dizi olduğunu düşünüyorum. sanırım ingiliz yapımları kalite olarak hoşuma gidiyor.

    bir insanın doğa üstü güce sahip olup da bunu sadece kendi götünü kurtarmaya kullanması çok daha gerçekçi, samimi...

    düşünsene sende olsa amerikan yapımlarındaki gibi dünyayı kurtarmaya mı çalışırdın?
  • keşke bitmesin dediğim dizilerdendir , ingiliz yer altı edebiyatıdır bana göre. izlediğim zamanlar yer altı edebiyatının ne olduğunu bilmiyordum , şimdi de yer altı edebiyatı tanımım yer altı edebiyatına uymuyor ama olsun. yer altı edebiyatı kişinin kendini hissettiği gibi kurallara uymamasıdır. ben de öyle yapıyorum ve yer altı edebiyatı ''..........'' dır şeklindeki kurala uymuyorum.

    kelly , abbey ve nathan karakterleri bir harikaydı bana göre. sanırım az sonra tekrar başlayacağım.
  • coupling'den sonra ingiliz mizahını özlediyseniz aradığınız yapım budur. coupling kadar yoğun olmasa ingiliz geyiklerini özlediyseniz izleyiniz.
  • nathan ayrıldıktan sonra eski tadını vermemeye başlıyor malesef
  • ilk iki sezonu çok eğlenceli olan, nathanın yokluğu başlarda sıkan ama 4. sezon ortalarından itibaren toparlamış olan dizi. bu arada öykü sahibi ya da yazarı bir kamu görevlisi mi sikti diye düşündürtendir.
hesabın var mı? giriş yap