• kore filmlerini seviyorsanız bu filmi de izlemelisiniz. oh mal-soon, hamileyken kocasını kaybetmiş ve genç yaşına rağmen türlü zorluklarla çocuğunu büyütmeyi başarmıştır. çocuğu evlenmiş, çoluk çocuk sahibi olmuş ve bir üniversitede profesör olarak çalışmaktadır. bir gün bir fotağrafçıya gidip fotoğraf çektirir. fotoğrafçı dükkanından çıktığında 20 yaşındaki haline (fiziksel görünümüne) dönmüştür. audrey hepburn'e olan hayranlığı nedeniyle adını oh doo-ri olarak değiştirir.
    bu film sırf eun-kyung shim'in sevimliliği ve filmde seslendirdiği şarkılar için izlenebilr. özellikle huzurevinde söylediği şarkı çok hüzünlüydü.

    şarkının youtube linki
  • çok tatlı bir filmdi.listeme eklemiştim ama belki biraz sıkılırım diye düşündüğüm için erteledim.bugün izledim ve bir saniyesinde bile hiç sıkılmadım.öyle tatlıydı ki...anne oğulun birlikte konuştuğu son sahneden gözlerim doldu ki nadiren olur bu.
    eğlenceli ve biraz da duygulandıran güzel mesajları olan bir film,izlemenizi tavsiye ediyorum.
  • imdb den hatırı sayılır puan almış, oldukça sürükleyici, güzel mesajlar içeren ve çok eğlenceli bir film. tatil gününü kendine ayırıp film izleyerek kendimi ödüllendireceğim diyenler için muhteşem bir kore filmi. düşününsene yetmişe merdiven dayamışsınız ve bir fotoğraf stüdyosuna vesikalık çektirmeye gidip yirmi yaşında o stüdyodan çıkmışsınız. bence izleyin.
hesabın var mı? giriş yap