• karaman da bir atıştırmalık ürün fabrikası. bir çok türk markası gibi piyasa standardında ihracat odaklı üretim yapmaktadır.

    ilginç olan ise para verip headhunter (ik danışmanı firma) tutup, ısrarlı şekilde ihracat bölge müdürlüğü için görüşmeye çağırtıp, gittiğinizde muhatabı bulmak için 2 tesis gezdirilip ardından bambaşka biriyle 10 metre mesafeden zaten cvnizde yazan şeylerin ve önceki iş yerinde yaptığınız ciroların sorulması.

    mülakat,ilk tanışma nedir, nasıl yapılmaz konusunda 10 dakikalık müthiş bir ders ardından kendilerini kurumsal (!) kimlikleriyle birlikte karaman organize sanayi bölgesinin tozlu düzlüklerinde arkamda bıraktığımda, yönetici pozisyonuna böyle alım yapan/yapmaya çalışan işçi pozisyonuna neler yapmaz acaba diye de düşünmeden edemedim.

    anadolu çok güzel dostlar gelsenize *
  • ürünleri , avrupa ülkelerinde toplatılmış.
    "karaman'daki modern çikolata tesislerinde üretilerek almanya'ya ihraç edilen çilekli bisküvilerde yüksek ısıl işlem gören yağdan kaynaklı kanserojen madde tespit edildi"
  • keşke olmasaydı seviyesinde kötü çikolatalar üreten firma.
  • migros'un rulo gofretini üreten firma. tadını çok beğenmedim. üstteki kansorejenli entry'i görünce yemeyi bıraktım.

    böylesine küçük bir şehir için güzel marka. eminim çok kişi ekmeğini yiyordur. biraz daha kalite, biraz daha özen ile güzel bir marka olabilir be..
hesabın var mı? giriş yap