• içinde lily gibi bomba bir karakteri barındıran dizi. aubrey anderson-emmons (kendisi şu an 7 yaşında) tarafından canlandırılıyor. resmen sette büyümüş.
  • 68'lik ed o'neill den 7 yaşındaki lily e kadar enfes bir iş çıkaran sıfır abartı ile gelmiş geçmiş en iyi komedi dizisi.ayrıca yüksek reytingi ile üst üste aldığı 5 emmy ödülü bunu kanıtlar nitelikte.
  • izlediğim en kaliteli komedilerden biri.espriler dizi gibi 10 numara.
    dizi; 10/10
  • izlenebilecek en güzel komedi dizilerinden. insanı koltuğa bağlıyor ve en az üç bölüm izlemeden kaldırmıyor. bu hafta o kadar izledim ki artık kendi ailemmiş gibi yaşanan durumlara tepki verir oldum. favorim tabi ki luke.
  • 2014'ü altıncı sezonunun (şimdilik) en sıradan bölümüyle * sonlandırıp, 2015'e kurgu harikası bomba gibi bir bölümle * adım atan harika dizi. uzunca bir süredir yayında olmasına karşın kalitesini hiç bozmadan devam eden nadir komedi dizilerinden.
  • tam bir seviyeli komedi dizisi
    gülüp eğlendirip neşelendirirken gözlerin dolmasına sebep olacak duygusallığı da ağır basmaktadır
    herkesi olduğu gibi kabullenmek adına çok güzel örnekler sunmakta
    çok sevdiğim çok güzel bir dizi 2015 e de süper başladı neşeyle izliyorum
  • kesinlikle en iyi komedi dizilerinden biri.

    komedi dizisi ararken kendime 8 bölüm himym işkencesi yaptıktan sonra ilaç gibi gelmişti. kısa sürede tüm sezonlarını bitirmiştim.

    cam, gloria, lily gibi çok iyi karakterlere sahip.

    cam, herhalde tv tarihinin en iyi eşcinsel karakteri.duygusallığı, romantikliği, koşma biçimi.. hem oyunculuk hem de yaratılan karakter gerçekten mükemmel.

    gloria, cam ile beraber dizinin en sempatik karakteri bence. aksanı, sempatikliği ; ama en çok da kolombiyalı damarının tuttuğu anlarla gönlüme taht kurdu.

    lily ise en beklenmedik şekilde güldüren karakter oldu benim için. ilk sezonlar şirinliğiyle hoşuma giderken daha sonra söylediği cümlelerle kahkahalara boğar oldu.

    en güzeli de çok başarılı bulunan karakterlerin farklı farklı olması. bu da bence ne kadar başarılı bir dizi olduğunu gösteriyor.
    umarım uzun süre sıcaklığını kaybetmeden devam eder.
  • kaynak alt yazıları çok geç çıkan dizi.
  • şu günlerde yüzüme tatlı bir gülümseme konduran izlemelere bitirmelere kıymadığım dizidir. özellikle spor salonunda kolu bandında izliyorum. oh 2 bölüm ard arda attın mı zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile.
    2012 de izlemeye başlamışım ama bitmesin diye izlemeyi bırakmıştım. çünkü bu dizi öyle bir dizi. ne zaman bu diziyi izlesem çok iyi hissediyorum. karakterler böyle ince ince işlenmiş, takıntılar eklenmiş. özünde hepsi alabildiğine sıradan ama hepsi nevi şahsına münhasır. hele o cam'in tripleri yok mu? o gözlerini yuvarlamaları o dramaları aaarrghh kocaman sarılmak istiyorum.
  • gelmiş geçmiş en iyi komedi dizilerini bırak, en iyi dizilerin içinde ilk 3'te olan dizidir. dün öylesine başlayayım dedim. bugün 2. sezonunu yarıladım. o kadar güzel göndermeler, ince ince yazılmış espriler, mimikler var ki... aldığı ödüllerle de bunu bariz bir şekilde kanıtlamış görüldüğü üzere. 3 güne bitiricem sonra o boşlukta ne yapıcam bilmiyorum. *
hesabın var mı? giriş yap