• marvel çizgi romanlarında yer alan bir süper kötüdür. (bkz: super villain)

    kısaltmadır esasında ve açılımı da şöyledir. (bkz: metal organism designed only for killing)

    napak link verek mi kanka?
    http://en.wikipedia.org/wiki/modok
  • stan lee ve jack kirby tarafından 1966'da yaratılmıştır. korkunç zekasının yanında energy protection'a da sahiptir (hemen hemen bishop kadar). the avengers: earth's mightiest heroes serisinde sık sık karşınıza çıkar.
  • avengers'in yeni oyununda super villain olarak karsimiza cikacak organizma.
    mental
    organism
    designed
    only for
    killing
  • beck bennett, jon daly, aimee garcia gibi isimlerin yer aldığı animasyon serisi.

    ( as m.o.d.o.k. )
  • fragmanı yayınlanmış, hulu yapımı stop motion türündeki animasyon dizi. eğlenceli bir yapım olacak gibi görünüyor. bekleyip göreceğiz.
  • hulu yapımı olması korkutuyor, evet hulu'nun orijinal yapımları netflix'ten başarılı ama ikinci sezonda sıçıyorlar bence. daha önce bu kafada yaptıkları future man'in ilk sezonu über eğlenceliyken sonrası pek de eğlenceli değildi. yine de marvel adıyla biraz daha yetişkinlere yönelik işler denemeleri umutlandırıyor. çünkü fox yapımı marvel projeleri de vardı, bunu örneğin deadpool kafasını hulu'ya aktarabilseler çok başarılı olurlar.

    bunun dışında bu hulu amerika dışında izlemesi sıkıntılı. çok piç bir kanal, lisans anlaşmaları tam çorba. tamam amazon ve netflix'te de bazı problemler var, örneğin netflix arrested development'tan bloodline'a bir sürü orijinal içeriğini türkiye'de yayınlamadı... aynı şekilde amazon'da manchester by the sea'den zerozerozero'ya birçok kendi yapımını yayınlamadı. ama türkiye'ye geç girmeleriyle alakalı işler bunlar. hulu zaten hiç girmiyor, hiçbir yerde yok bunu geç yani uluslararası pazarda kime ne sattığı belli değil. yetişkin işi olanları amazon avrupa'ya satıyor, bir kısmını sky'a postalıyor, bir kısmı disney+'a gidiyor... yani bu modok nereye gidecek ciddi belirsiz. ülkemiz için konuşursak bein'e mi, blutv'ye mi, amazon'a mı yoksa yakında açılacak disney+'mı gelecek merak konusu. neyse ne bakarız her türlü....
  • son fragmanı

    ama bu fragmandan sonra tırt olacak gibi bir his doğdu içimde. sürekli aynı kahve esprisini döndürüyorlar sanki başka komedi unsuruna sahip değilmiş hissiyatı oluşturdu. beklediğimiz marvel'in harley quinn'i olması çok çok zor gözüküyor. marvel gene sıçıcak gibi.
  • umarız netflix'in en büyük projelerinden biri olan jupiter's legacy/@don drapper gibi patlamaz da zevkli bir iş seyrederiz. gerçi netflix cenabet, önüne gelen her klişe projeyi onaylayabilir de. hulu olması işte umutlandırıyor, sanki gerçekten çok eğlenceli bişey gelecekmiş gibi.
  • inceleme puanları baya yüksek gözüküyor, tabii ki abartıdır harley quinn kadar efsane olamaz çünkü marvel yapımı ama yine de güzel bişey çıkacak gibi.
  • kötü değil horrible buldum.

    marvel studios lütfen bak siktir git. sen yetişkin işi bir iş yapma, sen animasyon yapma, sen dizi yapma be amk. sene içinde kaçıncı marvel çöpü artık saymayı bıraktım ama insan şunu yapmaya utanır amk. berbat bir mizah, rahatsız edici kötülükteki çizim tarzı, kötü seslendirme vs. dizide hiçbir sikim şey yok lan, bir de en yüksek görüntü kalitesiyle indirdim yani bu derece horrible hem gözüme hem kulağıma tecavüz edecek iğrençlikteki bişeye uzun süre maruz kalmamıştım. dörde kadar zorladım elbette alışırız diye, ama ben yaptım siz yapmayın korkunç kötü bir iş çıkmış ortaya ve alışılmıyor. üstelik her sahnede "that's to much, man"(sarah lynn sesiyle okuyun) dedirten abartılı bir modok'a maruz kalıyorsunuz, cidden baş ağrıtıyor bir noktadan sonra.

    ayrıca bu yetişkin işi bir animasyon değil. yetişkin işi animasyon izlemek istiyorsanız harley quinn ve invincible izleyin. bu normalde disney channel'da yayınlanacak 7 yaşa hitap eden bir animasyon. herhalde disney+'ta yayınlanmak için hazırlanmıştı ama baktılar ki çok kötü, her eklenen yeni şey minimum 70 milyon kişi tarafından izlenen disney+'a koymaya çekinmişler ve orijinalleri çok çok az kişi tarafından izlenen hulu'ya postalanmış. ayrıcana net bir şekilde belirtiyorum disney incelemecilere para yedirtiyor, wandavision, falcon'da da rotten %100'le başlamıştı bu da geçen gün baktığımda %100'dü. bu üçlü içindeki en iyisi olan falcon'un max puanı %60 olmalı, diğerleri %30... bu çöplükler (netflix, hbo ve disney'e kıyasla)yapımlarına neredeyse hiç reklam bütçesi koymayan amazon'da yayınlansaydı inanın puanları bu civarda olacaktı.

    2/10
hesabın var mı? giriş yap