• ing. molekül
  • ancak let's coffee ve kahve dünyası'nda yer bulunamazsa gidilebilecek bir kafe. tatlı seçimleri iyi değil, kahve idare eder.
  • molecup diye acayip bişi var burda, kesinlikle yenilmesi lazım.
  • devamlı bir müşterisi olarak çokomol’u şiddetle tavsiye etmekteyim. bir tatlı bu kadar kakao oranına rağmen hiç mi baymaz arkadaş...
  • bugün bir adet mocha ile tek başıma deneyimlediğim akaretler'deki kahveci.

    bugüne has mıdır bilmem ama siyah mocha'sı starbucks'tan, cafe nerro'dan veya kahve dünyasından daha iyi değildi, üstüne üstlük soğuktu.

    edit: molecup'u iyi, özellikle üst ve alt kısımdaki çikolatası hoşuma gitti, deneyen bir şey kaybetmez.

    bir sonraki gelişimde diğer tatlılarını deneyimleyeceğim.
  • geçitğimiz dört yıl içerisinde gelişimlerine yakından şahit olduğum nitelikli kahve temelli ama handmade seramik tasarım ürünlerini de es geçmemeniz gereken oluşum. iyi kahve içmek isteyince tercih edebileceğim bir kaç mekandan birisidir.

    akaretler'de bulunan ilk şubenin yanı sıra etiler'de de atölye & kafe karışımı şirin ve zevkli bir şubeleri daha vardır. burası daha çok kahve kavurma ve kahve atölyeleri, seramik işleme ve seramik atölye çalışmalarının yapıldığı etkinlik ve kahveyi bir arada sunmaya çalışıyor.

    tamamen kendi üretimleri olan kahveler, el yapımı muglar, kahve ekipmanları gibi bilumum zerzevatı bulabileceğiniz online satış yapan bir de internet siteleri mevcut. coffee molecule

    yavaş ve güzel gidiyorlar. zaten hızlı gidip dağıtan ve erken düşenlerden sıkıldık.
  • 3 adet cortado içerseniz 180 lira ödüyorsunuz. yani 1 adet cortado 60 (yazıyla altmış) lira bu kafede. fahiş fiyat uygulamasından umarım biri cimere şikayet eder bu işletmeyi. nişantaşı falan da değil, beşiktaş şair nedim’de bu mekan. nişantaşında bile en pahalı cortado 45 lira.

    bir kez daha tekrarlayalım 60 liraya cortado satıyorlar.
  • 50 liraya ( malum enflasyonist ortam yaklaşık 3 dolar) boktan bir amerikano neden olmasın diyorsanız buyurun efenim adeta çamaşır suyu
hesabın var mı? giriş yap