• özgün tasarımlar yapıp tişört satmayı amaçlayan yeni bir oluşum. bunun gibi örnekler lazım, aldım gördüm denedim sevdim. kendileri mospit.com adresinde ikamet ediyorlar.
  • artık her 3 kişiden birinde aynı "özgün" tasarım tshirtten gördümüz için yeni muadili sitelerin çıkması oldukça anlamlı.
    2. ürün yarı fiyatına, geri dönüşümlü doğa dostu ambalaj ise göze batan artıları
  • başarılı tasarımlarıyla ses getireceğini düşündüğüm oluşum. tabi bunun yanında kumaş kalitesi de bence önemli zira yaz günü tasarımı güzel diye şıp şıp terlemek istemem. kumaşını çok beğendim ambalajına da ayrı bayıldım. ikinci ürüne % 50 indirim yapmışlar, iki tane daha mı yapıştırsam diye düşündürdüler`:)` hadi hadi daha çok tasarlayın yaz geldi!
  • güzel tasarımları ve şık ambalajlarıyla beni tavlamış oluşum. sitede kafa kurcalayacak herhangi bir şey yok, kafalarda oluşan soru işaretlerini de bir güzel ortadan kaldıracak şekilde bilgiler yerleştirilmiş siteye. bence güvenilir ve güzel bir şirket. sitelerinde yazın da gelişiyle birlikte daha bol tasarımlı güzel ciciler göreceğimiz günler yakındır inş.
  • ya sıkıldımdı hep birbirine benzer tişörtler görmekten, şöööyle zeki ve herkeste olmayan tasarımlar görmek iyi geldi. so fakin' cool yunov.

    "valla bıktım azizim laylon* laylon kumaşlardan" diye konuşuyorduk geçen gün. artık ilk baktığım şey kumaş türü oluyordu, o kısım da şahane olmuş, özlemiştim böyle düzgün kumaş görmeyi.

    ulen bi de kaliteli site yapmışlar ki üüüüf!

    uzun zamandır karşıma çıkan en iyi iş mospit oldu kısacası, tüm derslerinden beş(pekiyi) ile takdirimi kazandı, başarılarının devamını diliyorum, maççallah tütütü.
hesabın var mı? giriş yap