• bugün ankara'da yaşanan olay. izlerken şok oldum. motorsikletli ne kadar tahrik ederse etsin adamın üstüne koca hafriyat kamyonunu sürmek de ne? millet kafayı yemiş.

    link

    edit: sinav kagidindaki silgi artiklari mesaj çekerek haber verdi. emniyetten açıklama gelmiş. sürücüye para cezası verilmiş, ehliyetine el koyulmuş ve adli işlem başlatılmış.

    emniyet açıklaması

    edit2: show hayber’e göre kamyon şoförü kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanmış.
  • +13, +15, dikkat, rahatsız edici görüntü falan yazın.

    telefonun ekranından uzanıp kamyona uçasım geldi.
    kim ne yaptı size bu kadar sevgisiz yaratıklar olabildiniz.
  • açık ve net konuşacağım.

    orospu çocukluğudur.
  • başlığı okuyunca sandımki ara sokakta yolun ortasında duran sürücüsüz bir motosikleti ezmiştir falan… kamyonu kullanan, resmen motosiklet sürücüsünü öldürmeye yeltenmiş.

    edit: arkadaşın biri dalga geçerek uyardı sağolsun “cinayete tam teşebbüs” hakkaten saçma olmuş, düzeltmeye çalışayım bari.
  • anasının amına o motosikleti sokmak lazım bu oç un.
  • cinayete teşebbüs
  • direksiyon sallamadığı zamanlarda ailece ne işle meşgul olduklarını net şekilde gösteren şoföre sahip kamyon. dolayısıyla babası net değildir.

    bir hukuk ülkesinde gün yüzü göremezdi.
  • geçen hafta göktürk yolunda önümde giden beyaz albeaya aynısını yaptı hafriyat kamyonu

    sol şeritte kapatmış gidiyordu. albea sıkışınca kornaya bastı. adam önüne kırdı el kol hareketi yaptı.

    arkadan siyah bir mondeo geldi aynısı ona yapmaya kalktı adam, mondeo çakarları açıp sağa çektirdi. bilmem neresini yalıyordu korumanın. abim abim diye diye.

    ülke maalesef bu.
  • vicdanını kaybetmiş şofördür. insanlıktan nasibini almamıştır. kasten adam öldürmek ten ağır bir ceza almalıdır.

    ve motorsiklet sürücüleri, özellikle kendi hayatlari için çok büyük tehlike arz ediyorlar. kurallara uymadıkları gibi, birde böyle bilmedikleri insanlara kolayca kafa tutma cahilliğine soyunuyolar. canınıza acıyın, ailenize acıyın.

    gerçekten üzüldüm. vahşet bir hareket.

    edit: bir harf ve ayrık kelime hatası düzeltildi.
  • ülkenin yarısından çoğu psikopat ve ruh hastası dolu buna her geçen gün daha çok emin olmaya başlıyorum. trafikte kendi halimde giderken durduk yerde üzerime direksiyonu kırıp pis pis sırıtan tiplerden tut , böyle kasten adam öldürmeye teşebbüs eden bir sürü maganda var.

    ben bu ülkeden ve bu bağnaz tiplerden bıktım, her gün iş icabı motosiklet ile trafikte seyir halindeyken başıma gelenlerden ve sürekli olarak bir başkasının böyle adice hareketi yüzünden ölüp gitme düşüncesinden yoruldum.

    adam değilsiniz , insan hiç değilsiniz!
hesabın var mı? giriş yap