• 1983 yapımı, stan dragoti tarafından yönetilmiş ve john huges tarafından yazılmış, michael keaton ve teri garr'ın başrollerini paylaştıkları, eğlenceli ve sinir bozucu film.

    jack* işinden çıkartıldıktan sonra bir süre evde kalması gerekir, bu sırada eşi caroline* bir reklam ajansında çalışmaya başlar, ev işleri ve 3 çocuk artık jack'in sorumluluğundadır. jack ev kadını olmuştur.

    işin sinir bozucu kısmı caroline'e patronunun göz koyması ve multi milyonluk köşkünde, jet uçağında, limuzininde sürekli onun yanında olması, bu şekilde gözünü boyayıp onu elde etmeye çalışmasıdır.*******
  • desperate housewives'taki lynette scavo karakterinin kaynağı olduğu düşünülen, son derece amerikan, zaman geçirici film..
  • (bkz: mr. mime)
  • 1983 yapımı, başrolde michael keaton ve teri garr'ın olduğu eğlenceli bir ev erkeği filmi. biraz bizim şen dul şaban'a benziyor fakat bizimkiler daha komik.

    mühendis olan jack iki arkadaşı ile birlikte işlerinden kovulurlar. mesleğinde iyi olan jack, ev hanımı olan karısı ile ondan daha çabuk iş bulacağına dair iddiaya girer fakat kaybedince karısının ev hanımlığı işi ona kalır...

    film hakkında bilgiler:
    michael keaton, bu filmi için splash'ı (1983) geri çevirdi.
    ron howard'dan filmi yönetmesi istendi, ancak splash (1983) için reddetti.
    film, keaton'ın en yüksek ücreti aldığı ilk filmiydi.
    filmin hikâyesi john hughes'ın, lauren shuler donner'a, karısı yokken iki çocuğuna baktığı feci bir deneyimi anlattığında ortaya çıktı. donner bunu komik buldu. hughes, bunun iyi bir film olup olmayacağını sordu ve donner, "kesinlikle bana komik geliyor" diye yanıtladı. hughes filmi yazdı ve senaryoyu donner ile yeniden yazmak için los angeles'a uçtu.

    market sahnesinde jack, tüm marketteki tek erkek müşteridir.
hesabın var mı? giriş yap