• orjinal adı counting by 7s olan holly goldberg sloanın yazdığı güzel kitap.

    domingo yayınevi'nin son kitaplarından.

    öyle güzel bir kitap ki, öyle güzel bir kahramanı var ki, okuduğumdan beri willow chance'e sürekli ama sürekli sarılmak istiyorum. bana iyi geldin, canımsın....

    arka kapak:

    genç willow chance yaşıtlarından oldukça farklı ve böyle olmakla ilgili pek bir derdi yok. o, hayatındaki tüm önemli şeylerde parmağının olduğuna inandığı 7 sayısına takıntılı, çiçekli elbiseler yerine botanik bahçesi sahibi olmayı tercih eden, çaktırmadan insanları inceleyip tıbbi teşhisler koyan bir dahi.

    bu olağanüstü tuhaf ama aynı zamanda olağanüstü sevimli kızın hayatı, anne ve babasını bir trafik kazasında kaybetmesiyle sarsılıyor. yeniden başlayacak... ve yolculuğu ona eşlik edecek eşsiz karakterlerle dolu. gerisi gündelik mucizeler.

    mucizeleri saymak hayatın görkemini kucaklayan, şaşırtıcı, eğlenceli, nefis bir dönüşüm öyküsü. izin verin, willow chance size de iyi gelsin.
  • muhteşem bir kitap. nasıl olup da hâlâ keşfedilmemiş çok ilginç. ama eminim sol frame'de adı gözükünce mutlaka birilerinin ilgisini çekecektir.
  • insanı hayata bağlayan, bazı insanların ve bazı olayların gerçekten işaretli olduklarını gösteren bir kitap. çok yumuşacık anlatımla samimi olay kurgusuyla kalbimi kazandı. willow un acısının bazı insanların hayatının sihiri olduğunu gösteriyor.
  • instagramda yorumlamıştım. okuduktan seneler sonra da ayni fikirdeyim. o yüzden copy paste yapsam yeterli...

    bir kitabın yorumlanırken "ilham verici" olmasıyla neyi kastettiklerini pek anlamıyordum.. sanırım bu kitapta anladım :)
    kalbim bazı yerlerinde resmen darmadağın olurken, farkettim ki aynı yer beni gülümsetebiliyor.. garip! buruk bir mutluluk derler ya hani onun gibi...
    evet dram seviyorum, saf dram! ama o dram istiyorum ki bana devam etme isteği de versin.. bu kitap tabi ki saf dram değil.. ama mutlu bir hikaye de degil...yaa uzatmaya hiç gerek yok! istediğim bu tür bir dram işte...
    yazarın beynine sağlık, parmaklarına, yüreğine!
    ah, willow chance beni büyüledin, bana kitabın başından sonuna kadar ilham verdin ve seni gerçekten çok sevdim...
hesabın var mı? giriş yap