• (bkz: dua etmek)
  • iyi bir insan olmak ama hakkaten iyi.. ha mükemmel kadın/erkek yoktur, iyi kadını bulma olarak düşünüp yazdım.
  • mükemmel erkek olmak
  • mükemmel diye bir şeyin olmadığını idrak ederek başlayabilirsiniz.
  • bana göre aşık olduğun kişidir. tabi bir süre sonra işler sarpa sarmazsa.
  • yoktur. mükemmel kadınlar sizi bulurlar. bir tanesi beni buldu.

    peki, ben mükemmel miyim? tabii ki, hayır! ama, bana kalbini açan o mükemmel kadının kıymetini biliyorum.

    ... diyor ve herkese mutluluklar dileyerek başka bir entry ile devam ediyorum...
  • maalesef o kadını kaybetme garantili yöntemdir. siz güçlüyken kadın size aşıktır, sizin için her şeyi yapar, sizi kaybetmekten korkar. bu çok kesin bir doğa yasasıdır. test mi edeceksiniz? öncelikle bir süre geçmesini bekleyeceksiniz, ilişki durgunlaştığında, siz her ne kadar iyi ve güçlü de olsanız da ona tam tersini ifade edeceksiniz. kötü hissettiğinizi, işinizden, okulunuzdan ayrılmak istediğinizi, mutlu olmadığınızı belirteceksiniz. hayattan zevk almazken, tek gücünüzü sevgilinizden aldığınızı belirtip, ona çok ihtiyaç olduğunuzu söyleyeceksiniz.

    burada altın kural, bu davranışı birkaç ay civarında sürdürmektir. kısa süreleri kadın tolere edebilir. bir süreden sonra o, size tapan kadının sizden nasıl uzaklaştığını ve soğudunu göreceksiniz. sizin yanınızda olmasını beklediğiniz o kadın günbegün size dırdırlanmaya başlayacak. size destek olmak yerine huzursuzluğu artkacaktır. yani siz kötü hissederken, onda şiddetli anksiyete oluşacaktır. "neden böylesin, sen beni sevmiyorsun, beni istesen işe girerdin, böyle davranmazdın, sen şöylesin" şeklinde sizi suçlayacaktır. siz ona aynı sevgi-saygıyı gösterirken ve tek değişen iş-güç hayatınız olurken, kadın sizi farklı biri olmakla suçlayacaktır. seks hayatınız bile kötüşecek. kadın sizi çekici bulmamaya başlayacaktır. bakın dikkat edin, siz bunları söylerken aslında işiniz-gücünüz-eğitimizin vs.niz var. sadece tersini, bunları istemediğinizi belirtiyorsunuz.

    zamanla sizden kopan kadın bir gün "artık seni sevdiğime" emin değilim diyecektir. işte acı testin sonu budur. varsayalım böyle demedi, siz de zaten bozulmamış her şeyi tekrardan yoluna koyduğunuzu belirttiniz, orada "ben zaten seni seviyorum, senin yaptıklarını değil" derse direkt evlenin.

    fon: in flames - only for the weak

    bir diğer yöntem de şu olabilir:
    ağır roman - 100lük mum testi
  • (bkz: 404 not found)
  • (bkz: oksimoron)
  • charlize theron'un adresini öğrenmek
hesabın var mı? giriş yap