• didim halkı tarafından çok sevilen 2004 ten beri belediye başkanlığı yapan kişidir.
  • kendisine domuz büyüsü yaptıkları gerekçesiyle iki belediye çalışanını işten çıkarttığı öne sürülen belediye başkanı.

    --- spoiler ---

    didim belediyesinde çalışan kadrolu işçiler fatma hatun akyürek ile ayşegül menderes, mesai saatleri dışında belediye binasında şüpheli hareketler sergiledikleri ve ''domuz büyüsü'' yaptıkları iddiasıyla başkanlık oluru ve disiplin kurulu kararı ile işten çıkarılmıştı.

    --- spoiler ---

    http://www.internethaber.com/…_detail.php?id=204281
  • didimin yerlisi olduğu için akp'nin karşısına kimi dikerse diksin çuvallayacak kadar güçlü bi başkandır.
    çok sevilir didim halkınca, öyle ki ilçenin kritik ve tanınmış tüm esnafları dükkanlarına giren müşterilere dahi yoğun bi mümin kamacı propagandası yapar. minibüse bineceksindir durakta beklersin değnekçi şeref hoca mümin kamacı der lafa girer anlatır sayar icraatleri, para basan yaşar markete gidersin iki ekmek bi süt alırken araya az siyaset kaynar mümin kamacı ve chp methlenir. bu bakımdan varı yoğu mümin kamacı olmuş bi ilçede bu kadar popüler ve güçlü olması son derece normaldir.
    akp'nin bu seçimlerdeki doktor adayıyla oluk oluk para akıttığı seçim süreci boyunca kendisi hep bi erken zafer çoşkusuyla seçimi turlamıştır zaten. kazancağı çok belli olan 29 mart yerel seçimlerinde en yakın rakibini ikiye katlaması da bu bakımdan hiç şaşırtıcı olmamıştır.
    kendisinin bi çok konuşmasını izlemiş olarak, içkiyi de sevişinden mütevellit kafası güzelken de rastlamış olarak diyebilirim ki sıcacık bi insan, didim için güvenilir bi sembol.
  • 2. koyda ve altinkumda bulunan kamaci i ve kamaci ii restaurantlarinin sahibi olsa gerek. zamaninda altinkum'da olan kamaci ii'de az kamaci spesyal yemedim.
  • 2009 yerel seçimlerinde yaklaşık %50 oy ile tekrar didim belediye başkanı seçilen şahıs. ancak ne hikmettir ki henüz hakkında bir yargı kararı olmamasına rağmen "hakkında açılan soruşturmaların selameti açısından içişleri bakanlığı'nın onayıyla görevden alınmış." e şimdi didim halkının neredeyse %50 oyuyla belediye başkanı seçilen bir şahısa karşı bu yapılanlar darbe değil de nedir?

    http://haber.gazetevatan.com/…lindi/319657/1/gundem
  • adli tatilin başlamasına ramak kala açığa alınmıştır.
    http://www.radikal.com.tr/…28.07.2010&categoryid=78

    belki bir alakası vardır.
    (bkz: didim'de apollon tapınağı'nın surlarının yıkılması)
    ören yerlerinin özelleştirilmesi ihalesi 13 eylül'de yapılacakmış.
    http://www.radikal.com.tr/…28.07.2010&categoryid=97
    (bkz: #19170600)
  • chp'in önce aday gösterip, seçim için billboardlar, broşürler, seçim bürosu ve bunlara benzer seçim hazırlıkları yapıldıktan sonra adaylığını iptal etmesiyle bugün itibariyle dsp'ten aday olan didim belediye başkanı

    ıyi mi oldu, kötü mü, ayıp mı edildi, ne oldu ne bitti biz de bilmiyoruz, ülkede ne oluyor?
  • benim gözümde didim'i mahveden adamdır. altınkum'daki yozlaşmanın, ilçe genelindeki betonlaşmanın, gitgide düşen kalitenin, tamamen verimsiz ve insanlık dışı toplu taşımacılığın (on beş dakikalık yolun rotasını öyle bir çiziyor ki dolmuşlar, bir saatte gidiyorsunuz), meydana dikilen ve hiç de ihtiyaç olmayan devasa camiinin (engellemek için bir şey yapamaz mıydı), ilçeye yayılan estetik cinayetlerin sorumlusudur. aday gösterilmemesi isabetli olmuştur, didim halkı umuyorum bu adamın peşine takılıp dsp'ye oy verip, didim'de akp'nin kazanmasına yol açmaz. işte o zaman daha da kötü olur. didim, daha iyi yönetilebilecek bir ilçe, ama bugün o görüntüsünden eser yok.
  • son yerel seçimlerde koltuk sevdası uğruna didim'i akp'ye teslim etmesine ramak kalan eski belediye başkanı. neyseki az bir farkla didim böyle bir felaketten kurtulmuştur. (bkz: belediye başkanlarının ebediyen başkan kalma azmi)
  • 2019 akp didim belediye başkan adayı. siyaset çok enteresan, 2 dönem chp den başkanlık yap sonra sex kaseti nedeni ile partiden şutlan, dsp den aday ol, kaybet. bu dönem önce yine chp ye yanaş, kabul edilmeyince akp ye yönel, adını bile söyleyemediğin partiden başkan adayı ol.
    adını söyleyememe videosu
    https://youtu.be/igg-z0axg_w
hesabın var mı? giriş yap