• satış rakamları ile önemli bir başarı yakalamış pre-workout, yani antreman öncesi enerji veren üründür, içinde amino asit bileşenleri olsa da protein tozundan çok farklı etkileri vardır. yakaladığı başarı sonrası firma assault'un kutusunu ve içeriğini değiştirmiştir. kutusu biraz daha göz alıcı olsa da içeriği konusunda bloglardan anladığım kadarıyla, konsantrasyonu arttırmak için biraz elektroliz ve bcaa eklenmesi ve eski içeriğin gereksiz hazımsızlık etkilerini azaltmak bazı maddelerin çıkarılması dışında önemli bir fark yoktur. uygun fiyata bulduğum eski formulünü ilk defa bugün kullandığım ürün bana oldukça tatmin edici gelmiştir. öncelikle jack3d haric genel pre-workout ürünleri belirgin bir güç artışı yapmasa da antreman sonlarına daha dinç ve konsantre girmenizi sağlıyor. hemen ilk tekrarlarda yüzünüzde ve kıl köklerinizde hissettiğiniz karıncalanma sanki güçlü bir arabanın motor sesi gibi, evet aldığıma değmiş dedirtiyor. bunun haricinde barı ilk elime aldığımdan itibaren odaklanmamın arttığını hissettim odaklanma patlayıcı gücün habercisidir. içeriğindeki kreatin bileşenleri, özellikle de kreatin concret oldukça başarılı. booster ürünlerde en etkili maddelerin kafein ve kreatin olduğunu söylerler ama beta-alenin ya da nitric oxyde bileşenleri ile de çok verim alan vardır bu tamamen bünyeye göre değişir.

    kafama takılan konu ise eski kutuların üstünde yazan 1/2 ölçek (ürünün içindeki kaşığın yarısı) olayı, bunun anlamı yarım ölçek, ancak yeterince dikkat etmediyseniz bir ya da iki gibi de algılanabiliyor ki eğer iki ölçek alırsanız bu 4 dozaj ediyor ki feci bir ekstra doz olur kalbinizi yerinden sökebilir. yeni kutularda bu yarım ölçek anlamsızlığını aşmış olduklarını umuyorum.

    ayrıca, ürün için gaspari superpump kalibresinde hatta daha bile iyi ancak jack3d nin doping teslerinde pozitif çıkan güçlü içeriğinin yanında biraz daha mütevazi kaldığını söyleyebilirim. piyasadaki 140 tl üstü fiyatı eski kutulardaki (eski kutuları 100 liraya veya altına bulmak mümkün) 40 kullanım yeni kutulardaki yanılmıyorsam 30 kullanımlık oran da göz önüne alınırsa fena değil. ürünün en iyi performansı verebilmesi için doyurucu bir yemekten sonra en az 3 saat beklenmeli ve boş miğdeye yarım litreden az olmayacak şekilde su ile alınmalıdır. boş miğdeye alındığında emilimi ve etkisi artmaktadır. ancak yine de ne olursa olsun bu tarz ürünler sadece ve sadece motivasyonunuzu ve odaklanmanızı arttırır bunu güce dönüştürmek ise sizin antremanda ortaya koyacagınız azim ve performansta gizli. örneğin 100 kilo ile 1 tekrar yaparken size bu ürün 5 tekrar yaptırmaz ama gücünüzü maksimum kullanıp 2 yi deneyecek kadar enerjinizi saklamanıza yardımcı olur. insanlar bir günde kullanayım ve hayatım değişsin istiyor böyle bir şey yok unutulmamalıdır ki gücün kendisi iyi antreman ve sağlam bir alt yapı ile kazanılır. 40 kilo bench ile başlarsınız seneler sonra 100 kiloya çıkarsınız ve sonra da fantazi olsun diye booster alırsınız, bu 60 kiloluk gelişim yani sizin kasınıza antremanla seneler sonunda kattığınız güç hiç bir başka ürünle üç dört ayda kazanılamaz. ayrıca bazı insanlar çok mütevazi antremanları varken kası yüzde elli kapasite ile bile zorlamazken bu ürünleri alıp bir faydasını görmedim diyorlar. çok merak ediyorum zaten rahat kaldırdıgınız güç eşiğine ulaşmadıgınız bir kiloda booster size ne gibi bri fayda sağlayabilir? antremanınız güç eşiklerini zorlamıyorsa bu ürünü almak ayağınızda roller ile onuncu kata merdivenden çıkmak gibi bir şey sonuçta yürümek daha hızlı ve daha az yorucu o zaman insan roller olmadan daha hızlıymış mı diyelim?

    sonuç olarak bunları biliyorsanız biraz da değişiklik ve motivasyon arıyorsanız assault kendi segmentinde en kaliteli ve etkili ürünlerdendir. kullandıktan sonra benim kıstaslarıma göre (mucize aramayan kıstaslar) belirgin bir fark olduğunu söyleyebilirim. ancak kesinlikle içeriği ağırdır ve vücutta istenmeyen tepkimelere yol açabilir bu yüzden doğal yolla altından kalkabildiğiniz sürece bu tarz ürünlere yönelmemenizdir. belirtmek isterimki bu günkü antremanımı assalut olmadan da yapabilirdim ancak antreman sonunda biraz daha yorgun olacaktım ya da belki son setlerde kendimi biraz daha az zorlayabilecektim. bu sadece bir motivasyon antremanın amacını değiştiren bir ürün değil.
  • kullandığım ilk pre-workout ürün, şu anda kendime "neden daha önce kullanmadım ki?" diye soruyorum. ağırlık çalışmaktan pek hoşlanmam (artık hoşlanmazdım diye kullanacağım, bu son geniş zaman cümlem bu konuda) fakat kullandıktan sonra durmakta zorluk çekiyorsunuz. şunu belirtmekte yarar var; mideme kolay kolay hiçbir şey dokunmaz ama bu arkadaşla küçük çaplı bir challenge yaşadık.
  • bu işlerde yeni birisi olarak kullandıktan sonra inanılmaz etkisini gördüğüm lakin gece uyutmayan, hatta "yok mu kapı önünde bi damacana falan kaldırıp öyle yatayım" hissi uyandıran çok başarılı bir ürün. tabi o enerjiyi verdikten sonra ertesi gün epey yorgun hissetiriyor adama.
  • vücut ısınıp iyice kana karıştıktan sonra motivasyon artışı, daha yüksek kiloları basma, hemen diğer sete geçme, hoplama zıplama hissiyatı yaratan supplementtir.bu kadar etkisinin olacağını tahmin etmiyordum.''ulan o kadar para verdik basalım bari'' değil bildiğin bir şeyleri tetikliyor bu alet. bitsin şu idman evime gidip fifayı açayım diyip kardioya kalmadığım yada yeterince ağır çalışmadığım günleri hatırladıkça, keşke daha önce kullansaydım bunu, dedim
  • testislerinizi elinize alacağınızın habercisi olan supplement.
  • ölçeğe dikkat etmeli. kanatlandırma etkisi vardır.
  • ilk zamanlarda acayip bir enerji,efsane bir karıncalama yapsada kullandıkça etkisi yavaş yavaş azaldığı hissedilen pre-workout supplementi.
  • pump etkisi, enerji patlamasından ziyade bu ürünün bence en büyük olayı sağladığı konsantrasyondur. salona girilen andan itibaren tek düşünülen şey kaldırmak istediğiniz ağırlıklar. normalde antreman sonlarına doğru gelen yorgunlukla set araları uzadıkça uzarken, bu mazot sayesinde set aralarında bir dakika dahi beklemek istemiyorsunuz. bench'ten curl'e, smith'den dips'e zıplayasınız geliyor. antreman bittiğinde ise salondan ayrılmak istemiyorsunuz.

    ürün hakkında en çok yapılan yorum daha önceden kaldırılamayan ağırlıkları kaldırmayı sağladığı. bu bence tamamen kişiye bağlı birşey fakat ürünün, bunun için ihtiyaç duyulan mental odaklanmayı sağladığı muhakkak.

    mp assault'un bence en büyük yan etkisi ise yaşattığı uykusuzluk. geç saatlerde alınması halinde gece boyu yatakta dört dönmeniz muhtemel.

    dikkat edilmesi gereken bir nokta da ürün içindeki uyarıcı maddeler (kafein, taurine, l-tyrosine vs.). eğer bu tarz maddelere karşı toleransınız düşük ise çarpıntı, baş dönmesi, mide bulantısı gibi yan etkiler yaşamanız muhtemel. böyle bir çekinceniz var fakat yine de bir şans vermek istiyorsanız tavsiyem 1/4, 1/3 gibi küçük ölçeklerle başlamanız. tam ölçek çakıp çıkarsanız allah muhafaza asabiyetten angry birdslere dönebilirsiniz.

    ayrıca tek başınıza yaşıyorsanız, ürün vücut ısınızı yükselttiği için doğalgazdan sağlayacağınız tasarrufla ürün parasını bir ayda amorti edebilirsiniz.
  • adamı less conversation more action moduna sokan antreman öncesi benzini.
  • artık kreatinin yerine tercih edilen ürün.

    daha ilk kullanımda etkisini çok ciddi şekilde belli ediyor. hani bu işin psikolojik etkisi falan yok, bildiğin kaldırdığın ağırlık vız geliyor. daha fazlasını kaldırmak için diğer seti gözüne kestiriyorsun hemen. ağırlık artıramayan kişilerin mutlaka denemesi ve kullanmasını tavsiye ederim. 2 yıl nasıl oldu da denemedim kendime kızıyorum..

    yalnız ürünle ilgili önemli bi uyarı var; iki kutu kullanımdan sonra bir süreliğine ara vermek gerekiyor(muş).*
hesabın var mı? giriş yap