• herhangi bir müzik parçasını ağzı açık dinleyen insanlardır. bir şarkıyı ilk dinleyişleri ile 15. kez dinleyişleri arasında herhangibir fark yoktur. yine eşlik edemezler, yine eşlik edemezler. allah muhafaza dans etmeye kalkarlarsa sağlarını sollarını pek umursamazlar. ritm denen duygudan eser yoktur çünkü.
  • müzik çalarken masaya vurup ritm tutamayan insanlardır.
  • yüksek sesle eşlik ettiklerinde parçayı katleden, yanındaki insanlara "biri bunu sustursun" dedirten kisilerdir.
  • müzikle ilgili bir şeyler yapmak istemedikleri sürece katlanılabilir insanlardır.
  • parçaları sadece sözleri şiir gibi tekrarlayarak dinlemekten zevk alırlar.aldıkları zevkte müzik kulağı olan insanlar ile müzisyenlerin aldığı zevkle karşılaştırıldığında çok çok farklıdır...
  • kesinlikle bir ritm tutma ozurlu kisiler..
    ritm tutma adina herbir yerlerini ayri ayri birbirinden bagimsiz bir sekilde sallayarak kendilerini komik duruma dusrmekte ustlerine yoktur.bilmiyorsan anlamiyorsan birak ya..guldurme daha fazla
  • bunlar hep okul/is/vs. servisinin en kuytu kosesine oturup, bet , ayni zamanda detone olan sesleriyle calan butun sarkilara eslik ederler kendi kendilerine. eziktirler. ezik olduklari icin agizlarinin ortasina bir tane cakmak dusene bir tekme de sen ata girecektir. kes bea de denmez. bunlarla savasmanin yolu yoktur. bu sorun yalnizca, onlari camin onune oturtup , cami sonuna kadar acmaya ve usutmeye zorlamakla cozulebilir.
  • bu insanlar muzik dinlerler, guzel muzik de dinleyebilirler. secici olabilirler. parcalarin isimlerini, sozlerini vs. bilebilirler. dans edebilirler. tek eksikleri duyduklari ve hatta kafalarinin icinde caldirabildikleri parcalari soyleyememeleridir. belki de kisaca onlara "alabilen ama veremeyen insanlar" diyebiliriz. genellikle bu insanlarin bi sarkiyi duzgun soyleyebilmeleri icin 30 kere arka arkaya ve kulak vererek dinlemeleri gerekebilir -ki bu durumda bile soyleyemeyebilirler; mesela sesleri cok kotudur ya da seslerini kullanmayi bilmezler-.

    ve bu insanlarin cogunun egitilebilir olduklarina inanmakta cok yanlis olmayacaktir. azimle sica sica mermerleri deldikleri gozlemlenmistir.
hesabın var mı? giriş yap