• önüme pişmiş hali gelirse deneyeceğim nane. ancak sırf merak sebebiyle mantığıma aykırı düşen bu kombinasyonu evde denemem.

    ve fakat habire çeşitli yemek programları izliyoruz. bu programlarda cup cake'den tut da pastasına kadar içinde pastırma kullanıldığına şahit oldum. pastırmayı tatlının içerisinde kullanmak nedir aga?

    ya da balık pişiriyor içerisine pastırma atıyor... ben limon bile sıkmıyorum balığa...

    tüm bu gördüklerim karşsıında pastırmalı muzlu yumurta mantığıma aykırı da olsa abes gelmedi. alıştım mı, dejenere mi oldum bilemiyorum. neticede muzu kızartarak da yiyor insanlar.

    tabi damak tadı hadisesi de var. bana çirkin gelen michelin yıldızlı bazı şeflerin müşterilerine lezzetli geliyor olabilir. sadece moda gibi bir hadise de olabilir. boks ayakkabılarıyla dolaştı bir dönem millet amk... sırf gordon ramsey'lerdeydik geçen sabah, bir muzlu pastırmalı yumurta yaptı ki enfesti demek için bile ne olmadığına bakmadan dünyanın parasını bayılıp önüne gelen şeyi yalayıp yutacak insanlar var. belki de gerçekten çok lezzetlidir. dediğim gibi denerim ama bu deneyi evde yapmam.
  • bugün bunu yiyen yarın dayısını da yer.

    denenmesinde sıkıntı olmayan yumurtadır.

    (sonuçta ananaslı pizza da yidik. ama dayı işini düşünmekte fayda var)
  • ben sana soyleyim: pastirma ile yumurtayi kombine et, bir guzel ye sonra ustune bir guzel muzunu cak. birak migden karistirsin sen migdeni karistirma.
  • yanlız o pastırma değildir bacon dur muhtemelen. siz gidip aci çemenli kayseri pastirmasiyla yumurta yapıp yemeyin.
  • (bkz: plantain)
    muz olsa yerinde durafnqınsaşldkq
hesabın var mı? giriş yap