• az tahıllı kaliteli türk maması olarak yorumlanıyor genelde ama henüz kendi incelememi yapmadım, biraz inceledikten sonra da satın alıp evdeki ve bahçedeki gurmelere de deneteceğim.
  • ben evimdeki kedilere aldım pek beğenmediler açıkçası.bir süre başka bir mama ile karıştrıp verdim.bunu kenara ayırıp, diğer mamayı yiyolardı. sonra pes ettim, sokaktaki bebişler de pek hoşlanmadılar.
  • mama fiyatlarına aşırı zam gelince, içerik olarak temiz, f/p alternatif ürün arayışına girdik bi süre önce.
    biraz arastırdım. her yol mystic mamaya cıktı. sonra bu isleri iyi bilen bir köpek egiticisi de bu mamayı tavsiye etti. (benim kedilerim var.)

    o yüzden gözüm kapalı 15 kilo mamayı çat diye, sacma bi tedarikciden siparis ettim. ama malesef ki gelen ürün skt si gecmis bir üründü. paket saglam diye kontrol etmeden kedilerime vermiş bulundum. burda benim de hatam var. sorun yaşadık tabi. ürün geri gitti. bu firmayla ilgili değildi tedarikcinin dikkatsizligiydi. yine de o an mama degistirme fikrinden uzaklaştım ve bildigim mamayı alıp yoluma devam ettim.

    sonra mystic mamanın temsilcisi tedarikci yüzünden bu durumun yasanmasında sorumluluk hissetti ve aradı. adını hatırlamasam da harika bi insan. bize minik 2 paket denemek icin mamayı özür mahiyetinde gönderdi, ki bu hatayı yapanlar onlar bile değildi.

    neyse ben elimdeki bildiğim marka bitmeden kedilerime bu ürünleri kullanmayı da düşünmedim. koydum kenara başka bir kediye veririz diye.
    cok uzun anlatıyorum ama katlanın. burası cokomelli.
    efendim bi aksam mini paketlerden birini acayım asagıdaki kedilere vereyim dedim. paketi actım kokusuna formuna bakayım derken bizim evdeki götü kaf dagında 2 sosyetik kedim dibimde bitti. paketin pesindeler. neyse nasılsa yemezler koklayıp 'gene fakir maması almıs bizim varoş karı.' diye beni asagılayıp giderler dedim, az bi sey onlerine koydum. anında bitti mama. ve hala pesimdeler. az daha koydum yine bitti mama. ama öyle bi koku var ki benim bile yiyesim geldi. böyle bi tazelik yok.
    bizimkiler sıkıntılıdır, biraz canlarını sıksın mama her yere kusarlar. kusmadılar da bunu.
    1 gün geçti sabah yine kendi mamalarından koydum burun kıvırıp sanki hic mama koymamısım gibi dolanmaya beklemeye devam ettiler. yine bu mamadan koydum problem cözüldü.

    bizimkilerin kırmızı cizgisi hindi salamdır. ruhunu satarlar hindi salam karşısında. kurşun atar, kurşun yerler öyle bi tutku. hindi salamla yanyana koydum , kafaları karıstı. mamaya da hindi salama da aynı anda dalma girişiminde bulundular.

    -zevkle yeme konusunda proplan ve feliciaya fark attı.
    - kendi mamalarıyla karıstırmadan direk verdiğim halde, kusma veya ishal yaratmadı.
    - değişiklikten dolayı tüy dökme sorunu yaşamadık.
    -mama içerik olarak temiz görünüyor evet daha fazla detaylandırılabilir bu da nacizane tavsiyemizdir.
    -fiyat olarak da diger mamalara göre belirgin bi fark var.
    -yerli olması da güzel ve iletişim acısından cok rahat oluyor.
    -adamlar zaten yıllardır mama üretiyor ve bu ürüne gerçekten özenmişler belli. bi yıl içinde parlayacaktır.
    - dogru tedarikciyi bulun sipariş ederken, 2 tane ürün satmış adamdan degil de 234 tane satısı olan kişiden alın. 3 lira 5 lira farkeder o fark da isini düzgün yapmanın yanında önemli degil.

    düzgün kaliteli uygun mama arayışı icinde olanlar kesinlikle alsın. bana dua ederler. yine sizin icin kendimi ve kedilerimi feda ettim. bu iyiligimi asla unutmayın.

    beni bilen bilir. veterinerler sevmez. cünkü islerini cok baltalarım. onlar size royal canin, hills satma pesinde baska bi ürün önermezler. çoğu komisyonlu calısır. isini düzgün yapanları tenzih ederim. ama 15 kg 1000 tl mama önermek iyilik değildir, doğru tavsiye değildir. ayıptır, yazıktır günahtır.
  • 15 kglık paketini 2-3 ay önce 250ye almıştım şu an en ucuzu 440. ulan yaktınız bizi be. bu gidişle trafik lambalarına koyacam araba camı silsin kendi mamasını çıkarsın. çok bayıla bayıla da yemedi gerçi bizimki tekir, eğer mamayı çok beğenmiyorsa kesin kaliteli mamadır diyorum. öyle ters gurmedir bizim oğlan. bugün sokaktaki yavrular için aldığım daha ucuz mamadan çok az verdim bayıla bayıla yedi. neden çünkü tekir varoşluğu. dandik mamaya bayılır. neyse yapacak bir şey yok bir şekilde almaya çalışacağım yine bir 15 kgluk. hem yerli üretici kazansın.
hesabın var mı? giriş yap