• eleştirilmesi gereken nokta gerçeklikten uzak olmasıdır. türkiye'yi araştırmış olan biri 2 portrenin mecburiyet dışı hallerde yanyana durmayacağını bilir.
  • hollywood'un abd düşmanlığı gibi bir şey.

    abd bayrağı önünde ne psikopat cinayetlerin işlendiği filmler var.
    dahası adamlar abraham lincoln'ü vampir yapmışlar filmin birinde. bildiğin vatana ihanet suçu. ortadoğuda öyle film yapsalar filmin çekildiği kameralar bile müebbet alır. halk bu bahaneyle dükkan falan yağmalar.

    film işte, her nane olur filmde. gerçek değil orada olanlar.
  • sorun şu oluyor "netflix güzellemecisi kardeşim":

    türkiye cumhuriyeti'nin kurucu cumhurbaşkanı mustafa kemal atatürk'le şu an ki cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın fotoğraflarını baş kesilen, terör faaliyetinde bulunulan boktan bi filmde/dizide kullanamazsın.

    ister şucu ol, ister bucu. öyle bi bok yiyemezsin.

    zorunlu edit: "sanki ülkede boğaz kesilerek işlenen cinayet yok" diye savunanlar var şu rezilliği. biliyoruz ülkede böyle vahşetlerin yaşandığını, ona laf ettiğimiz yok. sıkıntı, ulan atatürk ne alaka? erdoğan ne alaka? türkiye'yi, türkleri böyle göster sonra da "vay efendim sanat yapıyoruz, vay efendim laf ettin". madem belirtmek istiyosun cinayeti işleyenin türk olduğunu türkçe konuşturursun olur biter. atatürk'ü, erdoğan'ı karıştırmazsın. ister chp'li ol ister akp'li, ister mhp'li, ister iyi partili. ülkene gelen suriyeliye "sen esadcımıydın yoksa muhalif mi" diye sordun mu hiç? hayır. sadece "suriyeli" dedin. adamlarda bizi türk biliyo, yok şucuymuşsun bucuymuşsun değil. azcık mantıklı yorum yapın.
  • yazıklar olsun netflix'e. bu ülkede hiç cinayet işlenmiyor. ülkemiz erkekleri, kadınına saygılı asla bir kadın hiç yere ölmez. kan davası da yok. öyle otogarın ortasında göz göre göre adam öldürmeler falan hep başka ülkede oluyor, görüyoruz. o yüzden sana lanet olsun netflix bırak ülkemizi kötü göstermeyi.
  • kendi twitter sayfasının reklamını yapan bir yazar beyanı (bkz: darkweb haber ?)
  • süleyman çakır öldüğünde gıyabi cenaze namazı kılan insanların bulunduğu bir ülkede şaşırtmayan tepkidir.

    aynen kardeşim netflix'te türkiye masası var. senaryolara çaktırmadan nasıl türk düşmanlığı serpiştirebiliriz diye sabah akşam çalışıyorlar.
  • başlığı açan arkadaşa acilen mindhunter dizisini izlemesini tavsiye ederim. hatta önce google'a "katil" yazıp kısa bir arama yaparak başlayabilir.
  • ülke olarak bütün ırklar ve canlılara karşı bi hikayemiz var. onlarında olması normal
  • önce şunu bir anlayalım, olay katilin türk olması değil, bunu anlatış şekli. katil eğer türkse, bunu polis söyler, anlatıcı anlatır ve ya başka bir şekilde gösterirsin. bu nasıl bir duvar ki üstünde atatürk ve erdoğan resimleri var, olay nedir yani?
  • lan sikerim sizin duyarınızı atatürk'ü kotü gösteriyorlar ve siz yarrak yarrak yok süleyman çakır yok haklı tespit yok anamızın amı diyip duruyorsonuz. türkiyedeki insanların belki büyük bir kısmını sevmeyebilirsiniz ama atatürk'ü sevmeyen ülkeyi sevmez. yukardakilerde ülkedeki iktidara değil komple bütün ülkeye düşman az evrimleşmiş yaşam formları.
hesabın var mı? giriş yap