• itü sözlük'ten atılma sebebinin elpinoras olduğunu sanan kişi. (bkz: #26741954)
    sanıyor ki ateist olduğu için elpinoras gibi itü sözlük'ün ''ateist'' dendiğinde akla ilk gelen yazarlarından olan kişi, dindar insanları kafasına göre uçurabilir.
    sözlük formatını iyice yalayıp yutmasını tavsiye ediyorum new ottoman nickli yazarımıza. itü sözlük'ü de iyice öğrenmesini.
    editörler giri silebilir ama bunun için ''3'' tane editörün de oyu gerekir. yani elpinoras kendi kafasına göre, dindarlardan ''rahatsız'' olduğu için girilerini silip bir de uçuramaz. zaten sözlükten uçurmak gibi bir yetkisi yok. lütfen ekşi sözlük'e gelip itü sözlük hakkında yakınmadan önce biraz düşünün, öğrenin yahu.
  • nihat doğan'ın olaylardan biri.

    "hali hazirda suriye kendi icinde muhaliflerle catisiyorken bu firsati kacirmayip suriye'yi isgal etmeliyiz yoksa new ottoman yalan olur...,."

    https://twitter.com/…n_nd/status/216303800082907136
  • karşısındaki insanı bir durumdan ötürü eleştiren insanın, aynı özelliğe sahip olmasından nefret eden yazar kişisidir. hele ki eleştirilen cehalet gibi bir konuysa, önce kendine bir bakacaksın. doğru tarafta olmak, cehaletten kurtarmıyor maalesef. doğrunun nasıl bulunduğu önemli.

    sosyolojik bir durumu, akp'yi de eleştirerek anlatan bir yazıya, akp destekçisi muamelesi gösterip, troll sayan insan; ya yazıyı okumamıştır, ya da yazıyı anlayacak kapasitetede değildir. bu tip insanların yazıyı okumadıklarını düşünmek daha iyi sanki.

    ayrıca not: artık şu uzun entry okumayıp da ilk satırına göre değerlendirme yapanlardan gına geldi. hadi bunu yapanlar içerisinde bir iddiası olmayanlar neyse de, bilgiliyim, medeniyim, çok kültürlüyüm, duyarım da dağları deler havasında olanlara iyice gıcık oluyorum. cahilsin bro. gerçekler acıdır.
  • (#61440877) yazini okudum ve ona gore yorumumu yaptim. ondan sonra;
    (bkz: eksini verdim güzel kardeşim)
  • paronaya problemi ne duruma geldi kendi yanlızlığından tekrar mı doğdu merak ettiğim bana ulaşırsa sevineceğim yazar.
  • (bkz: #68736514)

    ot geldim saman gidiyorum dersi veren yazar.
hesabın var mı? giriş yap