• istanbul üniversitesi çevre mühendisliğinin sevilen hocasıdır.kendine has üslubu, öğrenci dostu tavırları ve notları, öğrencilerini meslektaşları olarak görmesi, kızdığı anda "canlarım" diyip elini ovuşturması, öğrencileri tarafından çok sevilmesinin birkaç nedenidir.
  • tip olarak gülse birsel'e benzetilen***, 2010 yılında hakkettiği doçentlik ünvanını almış hoca. eğitmen-öğrenci arasında üç etik kuralı vardır, asla karşı gelinmemelidir. zaten o kurallara karşı gelmekte, kişinin karaktersizliğini gösterir. bilgileri öyle bir beyne işler ki, bir daha asla unutamazsınız. ayrıca, pasif öğrencileri sosyal ortama katmanı yanı sıra, bir üst sınıfların alt sınıflara "koçluk" yapma gibi güzel bir sistemi vardır. neyse, kısacası 4/4'lük hocadır.
  • iü cevre muhendisligini avcilara ragmen, erasmus problemlerine ragmen, bazi ezberci hocalarina ragmen sevdiren dunyalar tatlisi hocam. bir daha dersine giremeyecek olmam cok uzucu ama umuyorum ki kendisiyle mesafeyi hic acmayiz. ne de olsa en sevdigi ogrencisi benim gencler ;) (eyvahh ifsa oldummm)
  • 24 saatlik bir günün kendisine yetmediğini söyler.

    (bkz: dünyanın en iyi öğretmeni)
hesabın var mı? giriş yap