• nvidia geforce gtx 1050'den iyi nvidia geforce gtx 1060 'tan kötü ekran kartı. türkiye'de yediğimiz kazıktan ötürü 2000-3000 tl arasında fiyat performans bilgisayarı toplayan oyuncular için gözde seçim. fiyatı şu sıralar 800-1200 bandında değişiyor.

    16.09.2021 edit: elimde bir adet şahsım tarafından kullanılmış (hala da kullanılmakta olan) satılık msi lp versiyonu olanı mevcuttur. mining vs. yapılmamış, ilk girdiği kasadan çıkarılmamıştır. fiyat özellikle belirtmiyorum ama uygun bir ücrete bırakılacaktır.
  • son 7 aydır kullandığım ve bir ram pişmanlığımın olmadığı ekran kartı. yanlış hatırlamıyorsam fiyatı ise $235'di (o zamanki kur 1$=3.20tl civarı)
  • nvidia'nın yaptığı gelmiş geçmiş en iyi f/p cihazdır efendim. özellikle ucuz yollu bir gaming pc dizeyim diyenler için biçilmiş bir kaftandır kendisi. yanına da pentium g4560'ı taktınmı tadından yenmez. malum dolar olmuş 3.90
    edit: 4,03 :)
    ikinci edit: 4,80 yok yok bu ülkede yaşanmaz
    üçüncü edit: dolar an itibariyle 7 liranın üstünde. hayat ne kadar garip
  • 1050 ti rog strix masaüstü versiyonu var bir arkadas performans merak etmiş. dota 2 ve cities de ultra rahat bir şekilde oynuyorum ben . gayette memnunum şuanda . geçen bayram kampanya ile almıştım piyasa değeri altına. tavsiye ederim
  • dizüstü versiyonuyla gta 5, call of duty ww2, wolfstein 2 vs... gibi yüksek donanımlı özellik isteyen oyunların tümünü full grafiklerde oynadan ekran kartı
  • nvidia'nın 388.59 numaralı driver güncelleştirmesinden sonra resmen erimiştir. gördüğüm en performanssız sürümü sanırım bu.

    rocket league oynarken 30 fps'e sabitlemeler, gta 5'te takılırken 50 fps civarında dolanmalar. bildiğin ayar düşürmem gerekti oynayabilmek için oyunu.

    henüz başka bir sorun göremedim ama devamı gelecektir bunların. acilen yeni bir driver'a ihtiyacı var. şaka gibi.

    diğer parçalar etkilemiyor merak etmeyin. özellikle gözlemledim.

    edit: bu böyle olmayacak deyip tüm driverları en temiz şekilde silip yeniden yükledim. nvidia driverları ile asus gpu tweak'i temiz olarak kurdum.

    gta ile henüz denemedim ama rocket league'de oluşan 30'a düşme muhabbeti henüz tekrarlanmadı. sorun yaşayan olursa sanırım bu bir tür çözüm.
  • üzerine her gün 10 lira zam gelen kart.
  • nvidia'nın 2016 yılı sonlarında duyurduğu giriş-orta seviye grafik kartı. pascal mimarisi kullanılarak gp107 yongası üzerine inşa edilip, yongalar 14nm finfet döküm tekniğiyle samsung veya 16nm döküm tekniğiyle tsmc tarafından üretilmektedir. genellikle 7 gbps bant genişlikli 4 gb gddr5 bellekli versiyonu satılmaktadır. 1080p'de yüksek detay seviyesinde günümüz oyunlarını akıcı olarak çalıştırabilmektedir. gtx 1050'den %15 civarı daha güçlü olup notebook versiyonuyla arasında performans farkı yoktur.
  • monero* miningi 300-330 hash/s arasında olan giriş seviyesi, ekstra güç pini gerektirmeyen, tam yükte 75w, boşta 3w harcayan ekran kartı. overclock gibi bir olayı da yok onu da söyleyeyim.

    boş paket benzinli beyaz fluence'in ekran kartı ruh ikizi.
hesabın var mı? giriş yap