aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • star wars evreninin fanlarından biri olmamama rağmen beğendim. fakat şu ortaçağla uzay çağını birleştirme saçmalığı hakikatten baydı, "deve"den inip uzay mekiğine biniyor adam, bu ne ya!
  • baş kötüyü oynayan siyahi ablamızın iğrenç derecede oyunculuk sergilediği dizidir.
  • ilk iki bölüm itibarıyla yetişkin insanların koşmayı bilmedikleri bir dizi.
  • --- spoiler ---

    birkaç entryde gördüm de sanki obi-wan, anakin'in vader olduğunu yeni öğrendi gibi anlaşılmış. ama yoda ve obi-wan, anakin'in vader ismini aldığını güvenlik kayıtlarını izlerken öğrendiklerini biliyoruz. hatta yoda anakin için "consumed by darth vader" diye bunu dile getiriyor.

    şu sahneden bahsediyorum: https://youtu.be/-s0ce9yajws

    dizide reva'dan hala hayatta olduğunu öğreniyor.

    --- spoiler ---
  • ulan millet artık ezbere sırf sövmüş olmak için sövüyor. olabilecek en iyisi bu muydu? hayır. baş kötüyü siyahi yapmaları şart mıydı? hayır. ama bi tane siyahi karakter var diye ağzınıza sakız gibi sjw lafını almayın artık. kesin 1980'de lando calrissian karakteri çıktığında da böyle laf edenler olmuştur. orijinal star wars filmlerinde de çok daha büyük mantıksızlıklar, tutarsızlıklar vardı hep, kabullenin. bende boba fett dizisindeki gibi büyük bir hayalkırıklığı yaşatmadı henüz, hatta beklemediğim tatlı detaylar vardı.
    --- spoiler ---

    koskoca obi-wan force'u nasıl unutmuş diyorlar? unutmadı ki, sadece kendini belli etmemek için olabildiğince kullanmamaya çalışıyor özellikle. leia 10 yaşında nasıl koşuyor, kaçıyor filan. babası anakin 9 yaşında hiç bir insanın katılmadığı podrace'i kazanıyor, droid kontrol gemisini patlatıyor ulan! ailede midichlorian fazlası var, tabii ki kaçar koşar. fake jedi arkadaş da komik bir detay olmuş. benim de aklıma yatmayan tek olay, acemi bir inquisitor parçasının darth vader'ın gerçek kimliğini biliyor olması. ya bu karakteri klişe bir şekilde iyi tarafa geçirmesinler de naparlarsa yapsınlar, zaten milletin rasgele elini kesiyor, düz psikopat.
    --- spoiler ---
  • bunu beğenen sihirli annem, küçük cadı falan da beğenir.

    3-10 yaş dizisi, başka da bir şey değil. küçük leia evlat olsan lav silahiyla sevilirsin, öyle bir iticilik herkese nasip olmaz, hayrını gör

    da dizideki nerdeyse tüm karakterler, diyaloglar, sahneler sw'ye rahmet okutuyor maşallah. pakistanlı abi de yazik etmiş kendine, bir acayip olmuşsun sen kumail, ne oldu olm senin yüzüne, steroidi fazla mı kaçırdın naptın aq.

    üstüne çok konuşmaya gerek yok, 1/10.

    o değil de siyahi ablamız damlarda koşarken "parkour" diye bağıran bir tek ben değilimdir umarım ahahahaha
  • leia'nın kaçtığı sahneler asırı saçma kızı yakalamamak icin elinden geleni yapıyorlar adeta
  • bugün izleyeceğim. editlerim.
  • hiçbir şey beğenmeyen tayfa yine bol keseden sallamış.

    benim beğendiğim dizidir. oldukça nostaljik bir havası var. leia yı oynayan çocuk çok sevimli. anakin in kızı olduğu çok belli yani. onu iyi vermişler. sınırları yok. luke ise owen denen dallamanın elinde köreriyor. umarım obi wan el atar onada. anakini aynı oyuncu oynuyormuş bu arada. bu detay beni baya heyecanlandırdı. muhtemelen 3. bölümde onu görürüz bol bol. zenci kadının kötü karakter motivasyonu baya iyi yazılmış. tam star wars havasında. kendine hizmet eden tipik bir sith. jedi ruhu da iyi işlenmiş. bir çocuk bile olsa özgür iradesine saygı da kusur etmiyor obi wancığım.

    star wars ruhu arayan izleyebilir. çok iyi veriyor. aksini iddia eden suserler ise benim bokumu yesin.
  • benim için çok büyük hayal kirikligi oldu elinde muazzam bir donem var çıkarılan senaryo bu mudur yani?
hesabın var mı? giriş yap