• onurlu üniversite.

    sadece ortak fikirleri paylaştığımız çoğunluk için değil tamamı için konuşuyorum.
  • onurlu çocukların okulu.

    bu arada az önce öğrencilere taş atan bir polise amiri kızdı, ilginç şeyler oluyor.
  • sevmeyen hırsızları görünce, kendileri ile gurur duymalarının hak olduğunu düşündürten kurumdur.
  • son göruntulere göre ögrencilerinin dans konusunda oldukca ilerledigi görülmüştür. allah happiness inizi bozmasın gencler.

    http://www.youtube.com/…v=vxzstnofeuq&feature=share
  • 33 ülkeden 10 bin 500 akademisyenin oyu ile belirlenen “dünyanın en saygın 100 üniversitesi” listesine türkiye’den sadece odtü girdi. odtü, harvard, mit, oxford, cambridge, yale gibi önemli üniversitelerin ardından 71-80 bandında yer aldı.

    http://www.gazeteport.com.tr/…i-odtu-ilk-100e-girdi

    "bize lazım değil, yazıklar olsun..."
    recep tayyip erdoğan
  • onlar
    duyarlı
    türk
    üniversitelileridir'in kapanımı.
  • okuldur, zekadır, düşünendir, halktır, gelecektir.
  • (bkz: harman tepe)
  • hacettepe tıp fakültesi'nde okurken evden her gelişimde otobüs bu okulun önünde öğrenci indirirdi. ve her seferinde kendime sorardım "ben niye burada inmiyorum ki". ve hep içim sızlardı.
    benim için bu nedenle dünyanın en güzel okuludur. boğaziçi filan hikaye, çok çok özel bir yerdir odtü. atmosferiktir*. etrafındaki geniş ağaçlık alan nedeniyle sanırım hep ankara'dan biraz daha nemlidir, bu güzel kampüsteki güzel anılarım hep böyle ince bir nem perdesinin arkasında canlanır aklıma geldikçe. o ormanın gidiyor olmasına en çok bu yüzden üzülüyorum, havası değişecek kampüsün. şöyle bi nefes alırdın ciğerlerini yakardı. ortasından yol geçecek. odtünün yüzü şehre değil ormana, göle, dağa bayıra ve işine gücüne dönüktür. şehre lazım olmadıkça inilmez. kampüs zaten yeterince canlıdır. bu harika bir şeydi bence. ama baktılar olmayacak şehri odtüye getiriyorlar şimdi. o güzelim "middle earth"'te egzoz dumanı, korna sesleri. geçen konuşuyorduk bu odtünün beline kazma mı, odtü odtü kalır mı ki yine diye. sonra dedik ki: "şimdi ben bugün orda olsam o yolun kenarını öyle bir hale getiririm, öyle şeyler yaparım ki (sonuçta kampus alanı) o yolu oraya zorla açanın yediği haltı gözüne gözüne sokarim, orayı o kadar odtü yaparım ki zorbalar oraya gelince yol değiştirir, canı ordan geçmek istemez". sevgili odtülüler çok çok özel bir okulda okuyorsunuz ve çok şanslısınız. umarım koşullar ve insanların mucizevi bir şekilde oluşturduğu bir güzelliği değişen koşullara rağmen yaşatabilirsiniz. umarım kampüsünüzde aldığımız ferah nefesin tek olayı yüksek oksijen yüzdesi değildir, umarım ( ve inanıyorum) o her koşulda yeniden ve bir daha varolmaya devam edebilecek kadar direngen bir ruhtur, gerçektir yani!
hesabın var mı? giriş yap