• güzel ülkemin güzel yürekli nadir öğretmenlerinden, ahmet öğretmen. ismi ahmet naç.
    öğrencileri için varolan alışılmış sınıfı yeniden dekore etti. geleneksel anlayıştan kurtararak daha eğlenceli ve göze daha çok hitap eden bir sınıf dekore etti. öğrencileri okulunu sevsin, motivasyonu yükselsin, dersleri sıkıcı bulmasın ve kendisini biraz daha özel hissetsin diye küçük bir sınıfı kendi elleriyle tabir-i caizse muhteşem hale getirdi.

    haberi unimetre sayfasında gördüm. gerçekten çok beğendim.

    bu ülkede böyle öğretmenleri de görmek insanı gerçekten mutlu ediyor.

    sözcü'ye de çıkmış.

    düzenleme: tinypic sunucularını kullandığım için fotoğraflara saçma saçma tagler ekleyerek kendince eğlenen zeka gerisi çaylak, bırak o elindeki klavyeyi.

    düzenleme 2: ahmet'e ulaşıp yapabileceğimiz bir şeylerin olup olmadığını öğrenmek istiyorum. "bi'şeyler yapalım, fikrim var" diyen yazarlar mesaj atarsa sevinirim.

    debe düzenlemesi: mesaj atıp öğretmeni soran kişilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. kendisine ulaşmaya çalışıyorum. dileğim böyle öğretmenlerin ve öğretim görevlilerinin arttığını görmektir.

    ayrıca şöyle de bir şey var: (bkz: kalecik köyü ilköğretim okulu yardım kampanyası)

    debe düzenlemesi 2: haberi bilişimlife forum'da da başlık olarak açtım: http://bilisimlife.net/…den-ogretmen-ahmet-nac.html

    bu güzel haberi duymamı sağlayıp beni başlık açmaya sürükleyen futbol ve basketbol yorumcusu mustafa tepe'ye teşekkür ediyorum.

    debe düzenlemesi 3: araştırayım biraz ahmet naç'ı dedim, isterseniz bir de siz bakın. o odülleri hak ediyor. facebook'tan attığım mesaja (isteğiniz var mı gibi bir soruya) şöyle yanıt verdi: https://eksiup.com/p/5n3393334xhv
  • (bkz: sınıf öğretmeni/@minnoklokumcuk)
    3 kasım günü facebook sayfamda bir arkadaşımın sayfasını ''like''laması ile tesadüfen denk geldiğim bu güzelliği buraya taşımadan önce ahmet hocayla irtibat kurarak, onayını almış ve sonra entry girmiştim. daha sonra ekşisözlük linkini sayfasında paylaştı ve birilerinin dikkatini çekti( ki silmiş sonra). ve güzel bir şekilde ses getirdi. mutluluk.
  • o sakallar için yarin bir müfettiş gelir ve bunca emege ragmen uyari ya da kinama cezasini keser. ha yapilan iş mi? kimin umrunda allasen.
  • demek boyle ogretmenler de varmis dedirten degerli ogretmenimizdir. ne mutlu onun ogrenci ve velilerine. severek ve ciddiye alarak yapildiginda ne kadar faydali olunabilecegini gostermistir kendisi. tebrik ediyorum.
  • medyada çok yer almamakla birlikte kendisinden diğer platformlarda da pek söz edilmedi. bu memleket senin gibileri çabuk unutur; ama senden de olduğunu görmek bizlere umut veriyor. kendisine ulaşmaya çalışacağım.
  • yakında görevden alınacağını zannettiğim eğitimci. bizim ülkede iyi, güzel ve doğru olan herşey cezalandırılır çünkü.
  • küçükken en güzel mucize iyi bir ogretmene rastlamaktir diye bir söz okumustum.öğretmen öyle önemli ki.
    yolun acik olsun ahmet öğretmen
  • hakkında duvarları turuncuya boyadığı için kamu malına zarar vermekten, gökkuşağı astığı için çocuklarda lgbt algısı yaratacağından ve belediyenin bankını çaldığından dava açılabilecek öğretmendir.
  • harika bir iş çıkarmış öğretmen. ellerine sağlık, tebrik ederim.
hesabın var mı? giriş yap