• "mouse'u sağ tarafa koyan insanlar genelde sağlak, sol tarafa koyanlarsa genelde solak insanlardır" ve "ailesine düşkün insanlar, çalışma masalarına veya odalarının bir yerine genellikle onların fotoğraflarını koyarlar" gibi küçük ama çok önemli gözlem ipuçlarını şu videoda anlatırken nefes kontolünde ciddi sorunlar yaşayan bir uzman. video heyecanı, kayıt kalitesinin kötülüğü veya kayıttan 5 dakka önce 3 lahmacun gömmüş olabilmeh.. ihtimallerinihh göz önündehh bulundurarakh, gülmemeye çalışıyorum.
  • mikro ifadeler adlı youtube kanalı sayesinde tanıdım kendisini. ülkemizde mikro ifadelerle ilgilenen kişi sayısı sınırlı, bu yüzden güzel olmuş böyle bir kanal açması. biraz araştırınca ankara'da mikro ifade eğitimleri verdiğini öğrendim. sola unitas bu eğitimleri iki aşamada ve paul ekman onaylı olarak veriyor. bu yüzden eğitimlerinin geçerliliğini ve içeriğini merak ediyorum açıkçası. sitesinde başka eğitimler de yer alıyor. yalan tespiti ve iletişim ağırlıklı eğitimler bunlar. videolarında da yalan üzerinde çok durmuş, neticede herkesin en çok ilgilendiği konulardan biri bu. paul ekman'la tanışalı uzun zaman olduğu için bazı videolarında anlattıkları bana çok yeni gelmese de anlatışını ve samimiyetini sevdim. özellikle politikacıları yorumlaması hoşuma gitti, bildiğim kadarıyla bunu yapan türkçe bir başka kanal yok.
  • youtube sayesinde tanıdığım kendini beden dili uzmanı olarak tanımlayan bir çok kişiden daha bilgili olduğunu düşündüğüm kişidir. anlatırken örneklendirmesi güzel, üslubu güzel e anlattıkları da güzel olunca videolarına kendimi kaptırıyorum. bakalım takipteyiz.

    eğer burayı okuyorsa daha sık video gelsin reis!
  • ytb videolarindan izledi kitabini aldim okuyacagim insallah.
  • retorik biliminde uzman kişi. kendisiyle çalıştığım kurumun verdiği bir eğitim sayesinde tanıştım. derste tavsiye ettiği kitabı okudum, ve sonra şöyle düşündüm, oğuz hocayla mesela 18 yaşında tanışsaydım, hayatta bambaşka yerlere gelirdim. oğuz hocadan sizler için iki hayat dersi paylaşayım. öncelikle sınıfı dolduran işinde uzman kişilerle bir süre sohbet ettikten sonra, hepinizde özgüven problemi var önce onu çözmemiz lazım demesi. ikincisi, bir sunuma hazırlık yapmanız başarınızı garantilemez ama hazırlık yapmazsanız başarısız olacağınızı ben garanti ederim demesi.

    edit: hocamın tavsiye ettiği kitap, iktidar, güç sahibi olmanın 48 yasası.
  • bir süredir kendisini youtube vasıtasıyla takip ediyorum, yaptığı işler çok kıymetli ve takip ediyorsa buradan teşekkür etmek istiyorum kendisine. ayrıca ankaradaki eğitim takvimini güncellemelerini talep ediyorum :) esenlikler.
  • hayatımın şu evrelerinde kendisinden videoları aracılığıyla çok yardım aldım.
  • guilty pleasure'ım akşam yemeklerinde açıp oğuz benlioğlu izlemektir.
    retroik konusunda çok derin bilgilere sahip. beden dili analizlerini izlemek de çok keyif veriyor bana, kesinlikle pasif zamanlarınızı (yürüyüş, akşam yemeği vs.) aktive etmek için harika bir youtube sayfası var. beni ikna etti, sizi eder mi bilmem. *
  • birkaç yıl önce keşfettim. güzel kanal. anlatımı sıkıcı değil ve ses tonu iyi. güncel konulardan olan içeriklerini seviyorum. örneğin melih bulu mimik analizi felan. bi de asos adlı köpeği tatlı bayağı.
  • sitesinde ki eğitimlerden satın alan oldu mu acaba alan varsa tavsiye eder misiniz ?
hesabın var mı? giriş yap